Wu Assassins otkriva još jednu priču o “izabranom”

Netflix je za sada nazaustavljiv, barem po pitanju štancanja novog sadržaja. No ako je suditi po nedavno objavljenoj seriji Another Life, puno toga je jedva ili u potpunosti negledljivo. Da nas ne očekuje neka luda SF vožnja to nam je već mogao reći i trailer, ali ono što smo dobili je doista ispod svakog nivoa. Sada kada smo izdali upozorenje, krećemo dalje. Netflix je nedavno objavio trailer za Wu Assassins, njihovu novu akcijsku SF seriju, za koju još ne znamo koliko će biti gledljiva. No ako ste fan mističnih moći i borilačkih vještina, ovo bi vas moglo zaokupirati.

Wu Assassins prati priču o Kai Jinu, mladom kuharu kineske četvrti u današnjem San Franciscu, dok se upliće u potragu Kineske trijade za smrtonosnim drevnim silama poznatim kao “Wu Xing”. Nakon susreta s mističnim duhom, Kai nevoljko postaje Wu Assassin, koristeći svoje unaprijeđene borilačke vještine kako bi povratio nadnaravne moći od petorice kriminalaca koji prijete uništavanjem svijeta.

Tvorci serije su John Wirth (Hap and Leonard) i Tony Krantz (24), dok glumačku ekipu čine Iko Uwais kao Kai Jin, Summer Glau kao gospodična Jones, Byron Mann kao Uncle Six, Li Jun Li kao Jenny Wah, Celia Au kao Ying Ying, Lewis Tan kao Lu Xin Lee, Lawrence Kao kao Tommy Wah, Tommy Flanagan kao Alec McCullough, Katheryn Winnick kao Christine Gavin, Tzi Ma kao gospodin Young, JuJu Chan kao Zan, Robin McLeavy kao Maggie McCullough, Travis Caldwell kao Gideon i Mark Dacascos kao “redovnik”.

Wu Assassins na Netflix stiže 08. kolovoza, s ukupno 10 epizoda prve sezone.

Wu Assassins

Check Also

Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija …

Trailer za jezivi Lovecraftovski film The Beach House

Ponekad zabava na suncu može krenuti u vrlo krivom smjeru. Koliko to točno krivo može …

Web Statistics