Home / Videodrom / Serije / Truth Seekers: Simon Pegg i Nick Frost su lovci na duhove u novoj tv seriji

Truth Seekers: Simon Pegg i Nick Frost su lovci na duhove u novoj tv seriji

Amazon Prime Video radi punom parom s prikupljanjem originalnog sadržaja. Nema dugo da je izašla izvrsna i ponešto drugačija serija The Boys, za koju je i prije emitiranja prve epizode već potvrđena druga sezona. Fantasy serija Carnival Row tek stiže krajem mjeseca ali i za nju je već isto potvrđena druga sezona. U produkciji je i horor serija Jamesa Wana, koja se temelji na filmu I Know What You Did Last Summer.

Sljedeća, tek najavljena serija je Truth Seekers. Riječ je o horor komediji, o istražiteljima paranormalnog koje će tumačiti Nick Frost i Simon Pegg. Amazon Prime Video je netom osigurao internacionalna prava i bit će lansirana kao njihova originalna serija. Projekt dolazi od produkcije kuće Stolen Picture.

Radnja serije se odvija oko Gusa i Davea, koji se udružuju kako bi otkrili i snimili paranormalna događanja. Stoga motre uklete crkve, podzemne bunkere i napuštene bolnice, pomoću razno raznih pomagala sklepanih u kućnoj radinosti koje otkrivaju duhove. Svoje avanture šeraju na njihovom online kanalu. Njihovo nadnaravno iskustvo raste vrlo brzo, i postaje zastrašujuće, čak i pogibeljno kada razotkriju zavjeru koja bi mogla biti prijetnja čitavom ljudskom rodu…

Pegg i Frost su već dijelili ekran na hit seriji Spaced, ali i filmovima Cornetto trilogije koja se sastoji od Shaun of the Dead, Hot Fuzz i The World’s End.

Richard Webb će producirati seriju. Truth Seekers se sastoji od osam epizoda u trajanju od nekih pola sata. Produkcija započinje već u rujnu. Pegg i Frost su scenaristi zajedno s Natom Saundersom i Jamesom Serafinowiczem koji su ujedno i izvršni producenti. Ostali izvršni producenti su Miles Ketley i Jim Field Smith koji će također i režirati.

Check Also

In the Shadow of the Moon: neki zločini prkose vremenu

Netflix je objavio prvi, vrlo obećavajući trailer za film In the Shadow of the Moon. …

Dinosauri ulaze u naš svijet s Jurassic World: Battle at Big Rock

Prije tjedan dana, Colin Treworrow nas je iznenadio neočekivanom najavom za kratki film Jurassic World: …

Web Statistics