Home / Videodrom / Traileri / Novi trailer za “Justice League” otkrio je prvi, i vrlo neobičan pogled na Supermana

Novi trailer za “Justice League” otkrio je prvi, i vrlo neobičan pogled na Supermana

Warner Bros. je objavio novi trailer za film “Justice League“. Riječ je o trećem i finalnom traileru, punom akcije i prvom u kojem se pojavljuje Superman. Doduše nije to baš pravo pojavljivanje na način kako bi očekivali za prvu video sekvencu, jer vidjet ćete ga samo u snu Lois Lane, ali je to zapravo dobra stvar da Superman ostane misterij do samog filma.

Pretpostavljamo da svi znate, ali ne škodi ponoviti da je originalno režiju filma potpisivao Zack Snyder koji je prije toga režirao “Dawn of Justice” i “Man of Steel”. Nakon što je Snyderu umrla kćer režiser se povukao te je projekt preuzeo Joss Whedon (The Avengers). Osim što je Whedon ovo ljeto nadzirao i režirao sve dosnimljene sekvence, svoj doprinos je dao i prepravkama scenarija kojeg potpisuje zajedno s Chrisom Terriom (Batman v Superman). Nama se čini da već ovaj trailer djelomično odiše Jossom Whedonom, no u kojoj mjeri ćemo uopće vidjeti njegov štih u samom filmu to ćemo otkriti za četrdesetak dana.

Glavne uloge tumače Ben Affleck kao Batman/Bruce Wayne, Henry Cavill kao Superman/Clark Kent, Gal Gadot kao Wonder Woman/Diana Prince, Jason Momoa kao Aquaman/Arthur Curry, Ezra Miller kao Flash/Barry Allen, Ray Fisher kao Cyborg/Victor Stone, Amy Adams kao Lois Lane, Jesse Eisenberg kao Lex Luthor, Jeremy Irons kao Alfred Pennyworth, J.K. Simmons kao Comissioner Gordon, Connie Nielsen kao Queen Hippolyta, Amber Heard kao Mera, Willem Dafoe kao Vulko i Ciaran Hinds kao Steppenwolf.

Justice League u kina stiže 17. studenog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Sve je moguće u magičnom traileru za Mary Poppins Returns

Za razliku od teasera objavljenog ranije ove godine trailer za Mary Poppins Returns nam konačno …

Prvi teaser za filmsku adaptaciju Aniare

Aniara je švedski SF film koji nam je nekako promaknuo do sada, kada se premijerno …

Web Statistics