Prvi jezivi trailer za film The Curse of La Llorona

New Line Cinema i objavio prvi poster i teaser trailer za horor film The Curse of La Llorona (Prokletstvo tugujuće žene).

La Llorona. Tugujuća žena. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sami spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelome svijetu. Za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća…a metode sve više zastrašujuće.

1970. godine u Los Angelesu, La Llorona uhodi noći i djecu. Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo misteriozno tjeranje zla. Čuvajte se njezine hladnoće… ništa ju neće zaustaviti da vas odvede u mrak. Jer nema mira za njezinu tjeskobu. Nema milosti za njezinu dušu. I nema bijega od La Lloroninog prokletstva.

Uskoro će oživjeti najstrašnija legenda u filmu producenta Jamesa Wana. U glavnim ulogama su Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron), Raymond Cruz (Better Call Saul), Patricia Velasquez (The Mummy) i Marisol Ramirez. Uz njih se pojavljuju i Sean Patrick Thomas, Jaynee-Lynne Kinchen te Roman Christou. Michael Chaves (Chase Champion) je režirao film prema scenariju Mikki Daughtry i Tobiasa Iaconisa. Za glazbu je zaslužan Joseph Bishara, koji je radio glazbu za filmove Annabell i Prizivanje.

The Curse of La Llorona u kina stiže 19. travnja 2019. godine.

The Curse of La Llorona

Check Also

One Zoom to Rule Them All: Josh Gad je okupio ekipu Gospodara prstenova!

Nastavljajući serijal Reunited Apart, okupljanja glumačkih ekipa iz kultnih filmova, Josh Gad je ostavio iza …

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Web Statistics