Home / Videodrom / Traileri / Trailer za ruski neo-noir SF triler Something for Nothing

Trailer za ruski neo-noir SF triler Something for Nothing

КОЕ-ЧТО ЗАДАРОМ (Something for Nothing/Nešto za ništa) je neo-noir SF triler baziran na istoimenoj priči kultnog pisca znanstvene fantastike Roberta Sheckleyja (Immortality, Inc., Mindswap, Dimension of Miracles). Priču Something for Nothing je Sheckley napisao 1952. godine, a prvi puta je objavljena 1954. u popularnom magazinu Galaxy. Priča je već adaptirana kao radio drama, a poslužila je i kao baza za SF film The Utilizer.

Max Flamberk je beskompromisni policijski detektiv koji provodi istragu o slučaju nestalih. On opsesivno vjeruje da su svi nestali povezani, ali nijedan od njegovih kolega ne dijeli njegovo mišljenje. Kada se približi rješenju, ključni svjedok misteriozno umire. Nakon što izgubi ugled i povjerenje svojih kolega, Max očajnički želi doći do rješenja i razotkriti ovaj komplicirani slučaj. No to neće biti lako, jer sada, osim bivših kolega, Maxa lovi i zlokobni stranac s drugog svijeta, koji očito ne želi da istina bude otkrivena…

Film producira Movie Magic Studio, a jedan od producenta kao i redatelj filma je Alexey Talyzin. Scenarij je prema spomenutoj priči prilagodio i napisao Ilya Savelyev. Glavne uloge tumače Igor Botvin, Aleksandr Udalov, Igor Lifanov, Valeriy Kukhareshin, Anna Oris, Igor Grigoriev i Denis Starkov.

Something for Nothing

Check Also

Creepshow: novi trailer nudi bolji pogled na stvari koje će vas odvesti do ludila

AMC-ova horor platforma Shudder objavila je novi trailer za antologijsku horor seriju Creepshow, baziranu na …

Prvi trailer za Netflixovu seriju Raising Dion

Netflix je još u kolovozu objavio prve fotografije za seriju Raising Dion koja se bavi …

Web Statistics