Home / Opasne vizije / Stigao je punokrvni trailer za Netflixovu mračnu, nadnaravnu seriju Dark

Stigao je punokrvni trailer za Netflixovu mračnu, nadnaravnu seriju Dark

O nadnaravnoj seriji “Dark” smo već pisali te smo do sada imali prilike pogledati dva teasera, a sada je konačno stigao i punokrvni trailer koji je dao najkonkretniji pogled na ono što nas očekuje. Riječ je o mračnoj obiteljskoj drami s nadnaravnim twistom koja podsjeća na fantastičan miks između serija “Stranger Things” i “Twin Peaks”. Baš kao i u Stranger Things priča započinje kada dječak iz malog gradića nestaje u nerazjašnjenim okolnostima. No u ovoj priči klinci ne otkrivaju drugu dimenziju, odnosno Upside Down gdje obitavaju čudovišta, nego je okosnica putovanje kroz vrijeme. Serija se fokusira na četiri obitelji koje se nađu usred misterije koja se proteže kroz čak tri generacije. Misteriozni događaji ponavljaju se svake 33 godine.

Nestanak dvoje djece u njemačkom gradiću Windenu otvara ponor koji će koncept vremena kakvog poznajemo okrenuti naglavačke. Pitanje nije tko je oteo djecu, nego kada.

Zamimljivo je da je Dark prva Netflixova serija koja je kompletno snimana i producirana u njemačkoj, a i većinu glumačkih imena čine upravo Nijemci. Tvorci serije su Baran bo Odar (Sleepless) i Jantje Friese (Who Am I). Glavne uloge tumače Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman, Mark Waschke, Karoline Eichhorn i Stephan Kampwirth.

Premijera serije je najavljena za 01. prosinac, kada na Netflix stiže svih 10 jednosatnih epizoda.

Dark

Check Also

Putovanje počinje u novom promu i isječku za Star Trek: Picard!

Novi promo za Star Trek: Picard ne pokazuje previše, ali je iznimno dobro čuti kako …

The Stand: kraj svijeta prigodno dolazi na kraju godine!

Trenutno je radi jednog Tweeta izbila čitava jedna polemika oko Stephena Kinga, no mi se …

Web Statistics