Home / Videodrom / Traileri / Sve je moguće u magičnom traileru za Mary Poppins Returns

Sve je moguće u magičnom traileru za Mary Poppins Returns

Za razliku od teasera objavljenog ranije ove godine trailer za Mary Poppins Returns nam konačno daje konkretniji uvid u radnju, a otkriva i nekoliko muzičkih sekvenci. Originalni film je bio poznat po svojoj kombinaciji igranog filma s 2D animacijom, a novi trailer otkriva da nas sličan hibrid očekuje i u nastavku.

Mary Poppins Returns se nastavlja 25 godina nakon događaja prvog filma. Radnja je smještena u tridesete godine prošlog stoljeća u Londonu, što je ujedno i vremenski period originalnih romana Pamele Lyndon Travers. Priča slijedi odraslu djecu Michaela (Ben Whishaw) i Jane Banks (Emily Mortimer) koji su pretrpjeli osobne gubitke. No zato će u njihov svijet ponovo zakoračiti neobična Mary Poppins (Emily Blunt) koja će u nevjerojatnu avanturu povesti i Michaelovu djecu, ali i samog Michaela i Jane. Ako netko može pomoći obitelji Banks da ponovo pronađu svijetlo koje su izgubili, to je sasvim sigurno Mary Poppins.

Režiju filma potpisuje Rob Marshall (Into The Woods). Za scenarij koji se temelji na romanima P.L. Travers zaslužan je David Magee (Life of Pi). Na novim pjesmama radi višestruko nagrađivani skladatelj i tekstopisac Marc Shaiman, dok je za nove verzije originalnih pjesama zadužen dobitnik nagrade Tony Scott Wittman. Ostale uloge tumače Julie Walters kao Ellen, Lin-Manuel Miranda kao Jack, Meryl Streep kao ekscentrična Maryjina nećakinja Topsy Turvy, Angela Lansbury kao “Balloon Lady” i Colin Firth kao Michaelov šef William Weatherall Wilkins.

Dick Van Dyke se vraća kao gospodin Dawes Jr. u cameo ulozi.

Mary Poppins Returns u kina stiže 19. prosinca.

Mary Poppins Returns

Check Also

The Witcher: finalni, epski trailer za Netflixovu iščekivanu seriju

Bilo je zanimljivo pratiti detalje o stvaranju Netflixove fantasy serije The Witcher. Showrunnerica i izvršna …

Short Treks: prvi pogled na dvije animirane epizode!

Star Trek se nije zaputio u svijet animacije već neko duže vrijeme, još od Zvjezdanih …

Web Statistics