Home / Opasne vizije / Nešto jezivo dolazi u traileru za Scary Stories to Tell in the Dark

Nešto jezivo dolazi u traileru za Scary Stories to Tell in the Dark

Objavljen je službeni trailer za film Scary Stories to Tell in the Dark, i pogađate izgleda kao prava noćna mora. Riječ je o adaptaciji istoimene horor antologije Alvina Schwarza, koja je imala značajan utjecaj na del Tora u njegovim mlađim danima. Guillermo del Toro je na ovom prijektu započeo raditi još 2014. kada je bilo u planu da bude redatelj i scenarist, no redateljsku palicu je svojedobno prenio na Andréa Øvredala (The Autopsy of Jane Doe), a scenarij na kraju potpisuju Dan Hageman i Kevin Hageman (Ninjago: Masters of Spinjitzu). Priče za adaptaciju su odabrali Guillermo del Toro, Patrick Melton i Marcus Dunstan. Del Toro je također i producent filma.

Iako će film donijeti nekoliko priča, one neće biti zasebne već će povezati likove u jedan zajednički narativ.

Godina je 1968. u Americi. Promjena se osjeti u zraku… No naizgled daleko od gradskih nemira je mali grad Mill Valley gdje je kroz generacije sjena obitelji Bellows bila nad svima. Upravo je u njihovoj vili na rubu grada mlada djevojka sa stravičnim tajnama, pretvorila svoj napaćeni život u niz strašnih priča, zapisan u knjizi koja nadilazi vrijeme – priča koje nalaze način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji otkriju Sarin zastrašujući dom.

Glavne uloge tumače Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur i Natalie Ganzhorn.

Scary Stories to Tell in the Dark u kina stiže 09. kolovoza.

Scary Stories To Tell In The Dark

Check Also

Chris Pratt snima SF film The Tomorrow War

Započelo je snimanje ratnog SF filma The Tomorrow War sa Chrisom Prattom (Guardians of the …

The Peripheral Williama Gibsona stiže na Amazon

Amazon će ekranizirati roman The Peripheral Williama Gibsona. Kako javlja Deadline, radi se o TV …

Web Statistics