Home / Opasne vizije / Nešto jezivo dolazi u traileru za Scary Stories to Tell in the Dark

Nešto jezivo dolazi u traileru za Scary Stories to Tell in the Dark

Objavljen je službeni trailer za film Scary Stories to Tell in the Dark, i pogađate izgleda kao prava noćna mora. Riječ je o adaptaciji istoimene horor antologije Alvina Schwarza, koja je imala značajan utjecaj na del Tora u njegovim mlađim danima. Guillermo del Toro je na ovom prijektu započeo raditi još 2014. kada je bilo u planu da bude redatelj i scenarist, no redateljsku palicu je svojedobno prenio na Andréa Øvredala (The Autopsy of Jane Doe), a scenarij na kraju potpisuju Dan Hageman i Kevin Hageman (Ninjago: Masters of Spinjitzu). Priče za adaptaciju su odabrali Guillermo del Toro, Patrick Melton i Marcus Dunstan. Del Toro je također i producent filma.

Iako će film donijeti nekoliko priča, one neće biti zasebne već će povezati likove u jedan zajednički narativ.

Godina je 1968. u Americi. Promjena se osjeti u zraku… No naizgled daleko od gradskih nemira je mali grad Mill Valley gdje je kroz generacije sjena obitelji Bellows bila nad svima. Upravo je u njihovoj vili na rubu grada mlada djevojka sa stravičnim tajnama, pretvorila svoj napaćeni život u niz strašnih priča, zapisan u knjizi koja nadilazi vrijeme – priča koje nalaze način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji otkriju Sarin zastrašujući dom.

Glavne uloge tumače Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur i Natalie Ganzhorn.

Scary Stories to Tell in the Dark u kina stiže 09. kolovoza.

Scary Stories To Tell In The Dark

Check Also

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Matrix: službeno je, radi se na 4. nastavku filma!

Lana Wachowski priprema četvrti Matrix. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss će reprizirati svoje uloge. Zanimljivo …

Web Statistics