Home / Opasne vizije / Trailer za drugu sezonu serije “The Leftovers” pokazuje nam nešto novo – komadić nade

Trailer za drugu sezonu serije “The Leftovers” pokazuje nam nešto novo – komadić nade

 

HBO-ova serija “The Leftovers” uglavnom je poznata po tome da je stvarno depresivna i potpuno beznadna. Damon Lindeloff (Lost) je zajedno s autorom originala Tomom Perrottom adaptirao knjigu o svijetu koji je naglo i neobjašnjivo ostao bez desetine ljudi. Kreatori tvrde da nikada neće ni dati razlog za to, ali on i nije pretjeratno bitan (fanovi odgovora na sva pitanja ne slažu se s ovom tezom). Priča se ipak vrti oko nekoliko ljudi koji žive u takvom okruženju punom praznovjerja i depresije. Nitko nije ostao neokaljan tim događajem, ali na svakoga je on utjecao na drugačiji način.

Prvu sezonu neki su obožavali, drugi prezirali tvrdeći da je pretenciozna i spora. No izgleda da je prva kategorija bila sasvim dovoljno velika da serija dobije svoju drugu sezonu. Tako nam je sada došao trailer koji nam pokazuje da možda i nije sve tako crno. Slomljene obitelji zamjenjene su novima, a svijet zgažen misterioznim događajem počeo se privikavat i prilagođavati.

No naravno da stvari neće odjednom postati previše jednostavne. Još ne znamo što će točno krenuti po krivu, ali druga polovica trailera jasno nam pokazuje da bi stvari u nekom trenutku mogle postati i mračnije nego što su bile ranije. A mi nismo mislili da je to moguće.

Druga sezona počinje 4. listopada, a mi preporučamo da već sada krenete u opskrbu pristojnom količinom maramica.

06082015_leftovers_S2_post1

06082015_leftovers_S2_post2

06082015_leftovers_S2_post3

06082015_leftovers_S2_post4

06082015_leftovers_S2_post5

Check Also

Trailer za Never Surrender, dokumentarac o filmu Galaxy Quest

“Doista daje osjećaj [Star] Trek filma…” Objavljen je prvi trailer za Never Surrender: A Galaxy …

Prvi trailer za War of the Worlds, modernu tv adaptaciju

Konačno je objavljen prvi trailer za novu tv adaptaciju H. G. Wellsovog klasičnog romana War …

Web Statistics