Trailer za drugu, još luđu sezonu serije Future Man

Hulu je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu SF komedije Future Man. Umjesto da druga sezona jednostavno nastavi istim putem kao do sada više je nego jasno da nas očekuje nova premisa s novim još luđim timelineom.

Prva sezona serije je pratila domara (Josh Hutcherson) koji je po noći svjetski uspješan gamer. Nakon pobjede u jednoj igri pojavljuju se misteriozni posjetitelji iz budućnosti Tiger (Eliza Coupe) i Wolf (Derek Wilson) koji vjeruju da je upravo on “onaj iliti The One” koji može spasiti svijet od potpunog kaosa. U toj sezoni se putovalo kroz vrijeme, ali većinom je radnja bila smještena u sadašnje vrijeme s posjetima šezdesetima ili osamdesetima, te pokojim kratkim pogledom u budućnost.

Koliko vidimo iz trailera čini se da su napori trija da poprave budućnost kompromitirani s obzirom da su se našli u postapokaliptičnom timelineu. Tako da druga sezona serije Future Man izgleda kao Mad Max: Fury Road na drogama. Nova sezona će obilovati ekscentričnim novim likovima, a jednog od njih tumačit će i sam Seth Rogen, jedan od tvoraca i izvršnih producenta serije.

“Ima ponešto skakanja u različita vremenska razdoblja, ali većinom smo se željeli fokusirati na njihov život u određenoj budućnosti.” – izjavio je Kyle Hunter, izvršni producent serije. Stoga iako će biti ponešto putovanja kroz vrijeme nova sezona će se uglavnom odvijati u 2162. godini.

Druga sezona serije Future Man na Hulu stiže 11. siječnja.

Future Man

Check Also

Božić je stigao ranije! 2. sezona NOS4A2 stiže u lipnju, a tu je i prvi pogled!

Locke & Key nije jedina adaptacija djela Joea Hilla koja ulazi u svoju drugu sezonu. …

Zagrizite u prvi teaser za film Peninsula, novo poglavlje postapokaliptičnog svijeta Train to Busan

Za one koji nisu upoznati s filmom ponovit ćemo da je Train to Busan (Vlak …

Web Statistics