Home / Opasne vizije / Trailer za “Ash vs. Evil Dead” razara boomstickom, motornom pilom i Ashom kojeg definitivno predugo nismo vidjeli

Trailer za “Ash vs. Evil Dead” razara boomstickom, motornom pilom i Ashom kojeg definitivno predugo nismo vidjeli

 

11072015_Ash_vs_Evil_Dead_post

O nadolazećoj horor seriji koja će biti prikazana na Starz-u uzbuđeno smo pričali i ranije kada je prvi put najavljena i kasnije kada smo vidjeli prve slike. Sve do sada je obećavalo i uvjeravalo nas da ćemo nakon više od dvadeset godina ponovno proživjeti staro ludilo uz Asha (Bruce Campbell) koji uništava zle sile svojom puškom i motornom pilom koju ima umjesto ruke. Naravno, uvijek postoji određena doza sumnje, pogotovo kada tako legendaran serijal u nastavku postane sitcom.

No izgleda da nije bilo razloga za brigu. Trailer nam je poslužio sve što smo htjeli vidjeti. I iako je riječ o sitcomu, čak je malo čudno vidjeti da standardni Evil Dead izgleda ovako kvalitetno. Čudovišta izgledaju odlično i moramo se pomiriti s time da vjerojatno nećemo vidjeti Asha kako se bori protiv stop-motion kostura. Humor je zato ostao, kao i Campbell i Raimi koji nakon svih tih godina znaju kako Ash razmišlja, što mora reći i što bi on napravio.

Ma jednostavno pogledajte trailer… Mi jesmo. Više puta.

Ash vs. Evil Dead izlazi 31. listopada, na noć vještica, i odjednom ljeto ne može završiti dovoljno brzo.

Check Also

Provjerite što sve dolazi iz daleke, daleke galaksije na Disney+

Disney svoju streaming platformu Disney+ lansira 12. studenog, i već za premijeru će osigurati hrpu …

Dolittle: prvi trailer otkriva novi spin na klasičnu priču!

Universal Pictures je upravo objavio prvi trailer za film Dolittle. Glavnu ulogu tumači Robert Downey …

Web Statistics