Home / Videodrom / Traileri / Trailer za anime film “Godzilla: Monster Planet” otkriva budućnost u kojoj vlada Kaiju

Trailer za anime film “Godzilla: Monster Planet” otkriva budućnost u kojoj vlada Kaiju

Toho Pictures je objavio punokrvni trailer za anime film “GODZILLA 怪獣惑星” (Godzilla: Monster Planet) koji će se u Japanu početi prikazivati 17. studenog. Za nas koji ne živimo u ‘Zemlji izlazećeg sunca’ preostaje da film pogledamo na Netflixu. Očekujemo ga i na domaćem Netflix servisu jer je film najavljen za prikazivanje u preko 190 zemalja. Riječ je o prvom naslovu iz planirane trilogije animiranih filmova. Za animaciju filma je zadužen Polygon Pictures koji je radio i “Knights of Sidonia”. Redatelji su Kobun Shizuno (Detective Conan: The Darkest Nightmare, Knights of Sidonia) i Hiroyuki Seshita (Blame!, Ajin), a scenarij potpisuje Gen Urobuchi (Psycho-Pass).

Radnja se dešava u svijetu opustošenom ratovima protiv monstruma, koji traju gotovo 50 godina. Zemljom vladaju čudovišta, dok su preživjeli ljudi odlučili pobjeći na planetu Tau Cetus e. Ali na nju mogu samo oni odabrani. No njih neće dočekati gostoljubiv planet, pa će se morati vratiti na Zemlju. Kada to konačno i uspiju putem opasne hipersvemirske navigacije, shvatit će da je u međuvremenu, prošlo 20.000 godina, i da u potpuno novom ekosistemu Zemljom vlada Godzilla.

Uz novi trailer izašao je i friški poster koji nosi tagline: Tko će biti uništen, čovjek ili Godzilla?

Godzilla

Check Also

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Prvi jezivi teaser za film Antlers je otkrio novo čudovište Guillerma del Tora

Fox Searchlight je objavio prvi teaser trailer i poster za horor film Antlers kojeg producira …

Web Statistics