Home / Videodrom / Serije / Prvi trailer za 2. sezonu serije The Orville vodi nas u nove aventure

Prvi trailer za 2. sezonu serije The Orville vodi nas u nove aventure

FOX je u sklopu panela na San Diego Comic-Conu objavio prvi trailer i poster za drugu sezonu serije The Orville.

Tvorac i jedan od glavnih glumaca serije Seth MacFarlane na panelu je pričao o poteškoćama na koje je naišao prilikom spajanja komedije i SF-a.

“Serija je bila eksperiment posebne vrste. Komedija i SF se kada ih umiješate zajedno ne slažu uvijek najbolje. U dugometražnom kino formatu to funkcionira, ali na televiziji je to druga priča. Ugodno izenađenje za mene je bilo što su nam fanovi i gledatelji općenito dali prostora da ispričamo priču. Nisu samo čekali na sljedeću zezanciju.”

Kasnije je izvršni producent serije Brannon Braga pričao o promjenama koje slijede s drugom sezonom.

“Priče će biti više deklarativne i hrabrije. Bit će vrlo smjelih stvari koje će se odigrati.” Braga je također istaknuo kako su scenaristi za drugu sezonu imali mogućnost pisati za glumačku ekipu koju sada poznaju, dok su s prvom morali improvizirati, zamišljajući tko bi eventualno tumačio te uloge. “Jedanom kada se glumci užive u svoje uloge, to mijenja sve.”

Glavne uloge tumače već spomenuti Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Scott Grimes, Penny Johnson, Peter Macon, Mark Jackson, J. Lee i Halston Sage. Stalnoj postavi se u novoj sezoni pridružuje Jessica Szohr, a Chris Johnson će imati manju ulogu.

Druga sezona serije The Orville je trenutno u produkciji, a na male ekrane stiže 30. prosinca.

The Orville

Check Also

David F. Sandberg ekranizirat će horor strip The Unsound

David F. Sandberg, redatelj superherojskog filma Shazam! te horor filmova Lights Out i Annabelle: Creation, …

Showtime započeo snimanje serije Halo

Američka TV mreža Showtime konačno započinje snimanje znanstveno-fantastične serije bazirane na Halo kompjuterskim igrama. Vijest …

Web Statistics