Home / Videodrom / Serije / Trailer za 2. sezonu serije Legion obećaje još luđu avanturu

Trailer za 2. sezonu serije Legion obećaje još luđu avanturu

FX je konačno nakon omanje hrpice teasera objavio i punokrvni trailer za drugu sezonu serije Legion. Trailer nam daje naslutiti da nas i u novoj sezoni očekuje jednako otkačena, zastrašujuća, ali i prekrasna avantura.

Legion je priča o Davidu Halleru (Dan Stevens), paranoidnom šizofreničaru, koji svoje vrijeme provodi u mentalnoj instituciji u nekom odvojenom svemiru Marvelovih X-Mena. David cijeli život osjeća kako mu nisu sve daske na broju, ali uz pomoć lijekova i terapije uspijeva samog sebe držati pod kontrolom. Između ostalog Davida muče i halucinacije Shadow Kinga (Navid Negahban), a i sjećanje ga baš ne služi. Jednog dana u instituciju dolazi Syd (Rachel Keller) i David se zaljubljuje. Syd očekivano ima vlastitih problema, ali se i ona zaljubljuje u njega. David i Syd u konačnici pobjegnu, ali s obzirom da bi David lako mogao biti čak i najjači mutant na svijetu za njihovim petama će se naći tajna vladina divizija.

Tvorac, showrunner i izvršni producent serije je Noah Hawley (Fargo). Uz već spomenute Dana Stevensa, Rachel Keller i Navida Negahbana, ostale glavne uloge tumače Jean Smart kao Melanie Bird, Jeremie Harris kao Ptonomy Wallace, Katie Aselton kao Davidova sestra Amy, Amber Midthunder kao Kerry Loudermilk, Bill Irwin kao Cary Loudermilk i Aubrey Plaza kao Lenny Busker.

Legion se na male ekrane vraća 03. travnja, a očekuje nas ukupno 10 epizoda.

Legion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Trailer za novu Netflixovu horor seriju The Haunting of Hill House

Netflix je objavio prvi trailer i poster za desetodjelnu horor seriju The Haunting of Hill …

Stigao je novi trailer za SF triler Replicas

Replicas je SF film za koji ste sigurno čuli, i onda vam je najvjerojatnije pao …

Web Statistics