Trailer za 2. sezonu Netflixove serije Dark najavljuje apokaliptičnu trilogiju

Netflix je objavio puni trailer za drugu sezonu nadnaravne serije Dark. Riječ je o hvaljenoj njemačkoj seriji, obiteljskoj drami s nadnaravnim twistom, koju su kreirali Baran bo Odar i Jantje Friese. Također Dark je ujedno jedan od najgledanijih neengleskih naslova na Netflixu, a zanimljivo je kako je to i prva Netflixova serija koja je kompletno snimana i producirana u njemačkoj, i čiju većinu glumačkih imena čine upravo Nijemci.

Trailer za drugu sezonu daje do znanja već i samim nazivom – Trilogy Trailer – da je ovo putovanje koje će nas provesti kroz ukupno tri sezone. Nadalje, u traileru se jasno i potvrđuju tri ciklusa priče. Tri sezone, tri generacije i jedan zamršeni misterij. Baran bo Odar je putem svog Instagram profila objavio kako doista već rade na trećoj sezoni serije, i da je to finalni ciklus priče. Također je u objavi naveo kako je od samog početka bio plan zaokružiti cjelinu s tri sezone.

Kako je Jonas Kahnwald (Louis Hofmann) na kraju prve sezone otputovao u postapokaliptičnu pustoš 2052. godine, jasno je da će se nova sezona baviti pitanjem što se dogodilo da je uzrokovalo apokalipsu i da li se može nešto učiniti da se to promjeni…

Tvorci i showrunneri serije obećali su kako će druga sezona od osam epizoda uključivati nove vremenske linije, kako u prošlosti tako i u budućnosti. Nove likove će tumačiti Sylvester Groth, Winfried Glatzeder i Sandra Borgmann.

Zanimljivo je i to kako serija na Netflix stiže 21. lipnja, jer upravo je na taj datum 21. lipnja 2019. godine Michael Kahnwald počinio samoubojstvo ostavljajući poruku svom sinu Jonas, što je i započelo čitavu radnju.

Osvrt na prvu sezonu serije možete pročitati na sljedećem linku.

Dark

Dark

Dark

Check Also

Henry Cavill još nije gotov s ulogom Supermana!

Sve se čini da i dalje nismo gotovi sa Henryjem Cavillom kao Supermanom. Kako je …

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Web Statistics