Home / Videodrom / Serije / Trailer za 2. sezonu Netflixove serije Dark najavljuje apokaliptičnu trilogiju

Trailer za 2. sezonu Netflixove serije Dark najavljuje apokaliptičnu trilogiju

Netflix je objavio puni trailer za drugu sezonu nadnaravne serije Dark. Riječ je o hvaljenoj njemačkoj seriji, obiteljskoj drami s nadnaravnim twistom, koju su kreirali Baran bo Odar i Jantje Friese. Također Dark je ujedno jedan od najgledanijih neengleskih naslova na Netflixu, a zanimljivo je kako je to i prva Netflixova serija koja je kompletno snimana i producirana u njemačkoj, i čiju većinu glumačkih imena čine upravo Nijemci.

Trailer za drugu sezonu daje do znanja već i samim nazivom – Trilogy Trailer – da je ovo putovanje koje će nas provesti kroz ukupno tri sezone. Nadalje, u traileru se jasno i potvrđuju tri ciklusa priče. Tri sezone, tri generacije i jedan zamršeni misterij. Baran bo Odar je putem svog Instagram profila objavio kako doista već rade na trećoj sezoni serije, i da je to finalni ciklus priče. Također je u objavi naveo kako je od samog početka bio plan zaokružiti cjelinu s tri sezone.

Kako je Jonas Kahnwald (Louis Hofmann) na kraju prve sezone otputovao u postapokaliptičnu pustoš 2052. godine, jasno je da će se nova sezona baviti pitanjem što se dogodilo da je uzrokovalo apokalipsu i da li se može nešto učiniti da se to promjeni…

Tvorci i showrunneri serije obećali su kako će druga sezona od osam epizoda uključivati nove vremenske linije, kako u prošlosti tako i u budućnosti. Nove likove će tumačiti Sylvester Groth, Winfried Glatzeder i Sandra Borgmann.

Zanimljivo je i to kako serija na Netflix stiže 21. lipnja, jer upravo je na taj datum 21. lipnja 2019. godine Michael Kahnwald počinio samoubojstvo ostavljajući poruku svom sinu Jonas, što je i započelo čitavu radnju.

Osvrt na prvu sezonu serije možete pročitati na sljedećem linku.

Dark

Dark

Dark

Check Also

Chris Pratt snima SF film The Tomorrow War

Započelo je snimanje ratnog SF filma The Tomorrow War sa Chrisom Prattom (Guardians of the …

The Peripheral Williama Gibsona stiže na Amazon

Amazon će ekranizirati roman The Peripheral Williama Gibsona. Kako javlja Deadline, radi se o TV …

Web Statistics