The War of the Worlds: BBC je konačno otkrio prvi trailer za seriju

BBC One je konačno objavio trailer za dugo očekivanu trodijelnu seriju The War of the Worlds (Rat svjetova), adaptaciju romana H.G. Wellsa. Prve kadrove smo dobili početkom godine, ali oni su se mjerili u sekundama, i dosta ovo je prvi konkretniji pogled na seriju. Iako je najava izašla još u proljeće 2017., produkcija je počela tek u travnju 2018. godine. Tada su otkrivene i prve fotografije, i onda je tek u siječnju ove godine objavljen prvi službeni video koji je otkrio tek pokoji kadar. Mi smo seriju uvrstili na našu listu najiščekvanijih, jer gdje god se nešto o njoj pisalo čitatelji su jedva dočekali bilo koji novi komadić informacije.

Redatelj serije je Craig Viveiros (And Then There Were None, Rillington Place), a scenarij potpisuje Peter Harness (Jonathan Strange & Mr Norrel). Glavne uloge tumače Eleanor Tomlinson (Poldark), Rafe Spall (The Big Short), Robert Carlyle (The Full Monty) i Rupert Graves (Sherlock). Izvršni producenti su Damien Timmer, Preethi Mavahalli, Peter Harness, Craig Viveiros za Mammoth Screen i Tommy Bulfin za BBC.

Radnja prati Georgea (Rafe Spall) i njegovu partnericu Amy (Eleanor Tomlinson) u njihovom nastojanju da započno svoj zajednički život. Rupert Graves tumači Fredericka, Georgeovog satrijeg brata, dok Robert Carlyle tumači Ogilvyja – astronoma i znanstvenika. Priča se bavi njihovim suočavanjem s neshvatljivim terorom vanzemaljske invazije, te očajničkom borbom za vlastite živote…

The War of the Worlds na male ekrane stiže ovu jesen, no točan datum još nije otkriven.

The War of the Worlds

The War of the Worlds

Check Also

Prvi trailer za neobičnu Marvelovu seriju WandaVision

Disney+ je objavio prvi trailer i poster za WandaVision, prvu u nizu novih serija koje …

Prvi trailer za horor triler The Wolf of Snow Hollow

Dobrodošli u Snow Hollow! Orion Classics je objavio prvi trailer za The Wolf of Snow …

Web Statistics