Home / Videodrom / Serije / The Punisher: stigao je žestoki novi trailer za 2. sezonu

The Punisher: stigao je žestoki novi trailer za 2. sezonu

Stari neprijatelj Franka Castlea otkriva novo lice u najnovijem traileru za drugu sezonu Netflixove serije The Punisher. Billy Russo ima rekonstruirano lice, no njegove misli se čine više razbijene nego njegovo lice. “Kao da je bomba eksplodirala unutar moga uma, i raspršila sve komadiće.” No čini se da ni Frank nije puno bolje, barem na početku nove sezone. Iako se na kraju prve sezone pridružio grupi veterana, uskoro se opet vraća na put nasilja. “Morate me pustiti da budem ono što mi je namjenjeno. Ja nisam onaj koji umire, ja sam onaj koji ubija.”

Koliko se točno možemo veseliti ovoj sezoni kad je gotovo sigurno da treća neće ugledati svjetlo dana? I taman kad će Frank u potpunosti prihvatiti svoju ulogu Punishera (što je najavio showrunner serije Steve Lightfoot, i potvrdio novi trailer) sasvim izgledno ćemo se morati oprostiti od serije. Kako je Disney apsorbirao Marvelov studio, koji je za Netflix radio niz serija sa svojim superjunacima, sada će se fokusirati na svoju vlastitu streaming platformu. Za one koji čitav razvoj događaja ne prate toliko pomno, ponovit ćemo da je Netflix do sada otkazao Daredevila, Lukea Cagea i Iron Fista, tako da su na nogama ostali stajati samo The Punisher i Jessica Jones. Šuška se o tome da ćemo i njih gledati samo da se dovrši ono što je započeto, a mi se bojimo da su te glasine vrlo vjerojatne.

Uz titularnog lika kojeg tumači Jon Bernthal u drugoj sezoni se od već viđenih glavnih likova vraćaju i Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) i Jason R. Moore (Curtis Hoyle). Glumačkoj postavi se pridružuje i pristojna količnina novih lica: Josh Stewart kao John Pilgrim, Floriana Lima kao Krista Dumont, Giorgia Whigham kao Amy Bendix, Corbin Bernsen i Annette O’Toole kao Anderson i Eliza Schultz.

The Punisher se na Netflix vraća već 18. siječnja.

The Punisher

The Punisher

The Punisher

Check Also

The Outsider: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju Kingovog romana

HBO je objavio prvi trailer za limitiranu seriju The Outsider, istoimenu adaptaciju romana Stephena Kinga. …

Trailer za postapokaliptični SF triler 3022

Saban Films je objavio trailer i poster za nezavisni, postapokaliptični SF triler 3022. Kada Zemlju …

Web Statistics