The Punisher: stigao je žestoki novi trailer za 2. sezonu

Stari neprijatelj Franka Castlea otkriva novo lice u najnovijem traileru za drugu sezonu Netflixove serije The Punisher. Billy Russo ima rekonstruirano lice, no njegove misli se čine više razbijene nego njegovo lice. “Kao da je bomba eksplodirala unutar moga uma, i raspršila sve komadiće.” No čini se da ni Frank nije puno bolje, barem na početku nove sezone. Iako se na kraju prve sezone pridružio grupi veterana, uskoro se opet vraća na put nasilja. “Morate me pustiti da budem ono što mi je namjenjeno. Ja nisam onaj koji umire, ja sam onaj koji ubija.”

Koliko se točno možemo veseliti ovoj sezoni kad je gotovo sigurno da treća neće ugledati svjetlo dana? I taman kad će Frank u potpunosti prihvatiti svoju ulogu Punishera (što je najavio showrunner serije Steve Lightfoot, i potvrdio novi trailer) sasvim izgledno ćemo se morati oprostiti od serije. Kako je Disney apsorbirao Marvelov studio, koji je za Netflix radio niz serija sa svojim superjunacima, sada će se fokusirati na svoju vlastitu streaming platformu. Za one koji čitav razvoj događaja ne prate toliko pomno, ponovit ćemo da je Netflix do sada otkazao Daredevila, Lukea Cagea i Iron Fista, tako da su na nogama ostali stajati samo The Punisher i Jessica Jones. Šuška se o tome da ćemo i njih gledati samo da se dovrši ono što je započeto, a mi se bojimo da su te glasine vrlo vjerojatne.

Uz titularnog lika kojeg tumači Jon Bernthal u drugoj sezoni se od već viđenih glavnih likova vraćaju i Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) i Jason R. Moore (Curtis Hoyle). Glumačkoj postavi se pridružuje i pristojna količnina novih lica: Josh Stewart kao John Pilgrim, Floriana Lima kao Krista Dumont, Giorgia Whigham kao Amy Bendix, Corbin Bernsen i Annette O’Toole kao Anderson i Eliza Schultz.

The Punisher se na Netflix vraća već 18. siječnja.

The Punisher

The Punisher

The Punisher

Check Also

Prvi pogled na misteriozni SF triler 2067

Nezavisni distopijski SF triler 2067 je s produkcijom započeo još u studenom 2018. godine u …

One Zoom to Rule Them All: Josh Gad je okupio ekipu Gospodara prstenova!

Nastavljajući serijal Reunited Apart, okupljanja glumačkih ekipa iz kultnih filmova, Josh Gad je ostavio iza …

Web Statistics