Home / Videodrom / “The Lego Ninjago Movie” samo što nije stigao, pogledajte nove postere i video materijale

“The Lego Ninjago Movie” samo što nije stigao, pogledajte nove postere i video materijale

Warner Bros. Pictures je objavio nove postere i čak tri nova videa za animirani film “The LEGO Ninjago Movie” koji u domaća kina stiže već 21. rujna.

U “Back to School” videu nam Nya (Abbi Jacobson) otkriva vodič za sve što ninja treba da bi bio ninja. “Ninja Formation” video nam daje uvid iza scene, Jackie Chan i njegov tim kaskadera pokazuju kako je bilo raditi koreografiju na filmu. Nije da treba posebno isticati, ali akcijske scene će očito biti fantastične. Posljednji video “Kicks & Bricks: Making The LEGO NINJAGO Movie” je relativno klasični featurette koji nam donosi intervjue s ekipom iza filma.

U novoj Ninjago® avanturi će se Lloyd, aka Zelena Ninja, zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, morat će pobijediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinirani tim suvremenih ratnika morat će naučiti surađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

Redatelji animiranog filma su Charlie Bean (TRON: Uprising, Robotboy), Paul Fisher i Bob Logan (Meatballs 4). Scenarij potpisuju Hilary Winston, Bob Logan i Paul Fisher.

Glasove su likovima u originalnoj verziji posudili Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods i legendarni Jackie Chan. U sinkroniziranoj verziji očekuju vas Zoran Pribičević kao Lloyd, Janko Popović Volarić kao Cole, Petra Vukelić kao Nya, Ivana Bakarić kao Koko, Hrvoje Klobučar kao Kai, Luka Petrušić kao Zane, Ivan Glowatzky kao Jay, Dražen Bratulić kao Majstor Wu i Jasmin Telalović kao opasni Garmadon.

LEGO Ninjago Movie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Prvi trailer za postapokaliptični Netflixov film How It Ends

How It Ends je projekt na kojem se radi više od osam godina, još od …

Netflix je kupio kineski film Animal World s Michaelom Douglasom

Vrlo iščekivani kineski film Animal World (动物世界) uskoro stiže na Netflix. Streaming div je osigurao …

Web Statistics