Home / Videodrom / Serije / Pogledajte što vas očekuje u 3. sezoni SF serije Humans

Pogledajte što vas očekuje u 3. sezoni SF serije Humans

AMC i Channel 4 su objavili prve teasere za treću sezonu SF serije Humans. Za one neupućene ponovit ćemo da je riječ o priči koja se bavi androidima – Synthovima, odnosno onime što će sve uzrokovati kada pojedini od njih postanu svjesni sebe. Humans je kako kroz prvu tako i kroz drugu sezonu ponudila uzbudljivu radnju, izvrsnu glumu i jako dobar scenarij unatoč već prilično sažvakanoj temi, kao i činjenici da se zapravo radi o seriji koja je adaptacija hvaljenog švedskog serijala Real Humans (Äkta människor).

Godinu dana nakon ‘zore svijesti’, desetkovana i potlačena populacija Syntha bori se za preživljavanje u svijetu koji ih mrzi i koji ih se boji. U podijeljenoj Britaniji Synthovi i ljudi se bore kako bi postigli mir. No kada se unutar zajednice Syntha počnu pojavljivati frakcije nada za stabilnost je ozbiljno ugrožena… Dok se obitelj Syntha: Mia (Gemma Chan), Niska (Emily Berrington) i Max (Ivanno Jeremiah) i dalje bore za pravo na preživljavanje; Joe (Tom Goodman-Hill), Laura (Katherine Parkinson) i njihova djeca Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) i Sophie (Pixie Davies) se nastoje pomiriti s kataklizmičkim događajima prošle sezone.

Tvorci i scenaristi serije su Jonathan Brackley i Sam Vincent. Duo također obnaša funkciju izvršnih producenata zajedno s Derekom Waxom, Emmom Kingsman-Lloyd i Jonathanpm Brackleyjem za produkcijsku kuću Kudos, u suradnji s Wild Mercury Productions, Larsom Lundstromom i Hentrikom Widmanom za Matador Films.

Treća sezona serije Humans na Channel 4 stiže već 17. svibnja, dok na AMC dolazi 05. lipnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

HBO je naručio prvu sezonu serije Watchmen

Službeno je! HBO je nakon zelenog svjetla za pilot, koji je očito zadovoljio naručio prvu …

Pridružite se elitnom timu pobunjeničkih pilota u traileru za Star Wars: Resistance

Disney Channel, streaming servis kojega nam Veliki miš priprema za ovu jesen, upravo je objavio …

Web Statistics