Home / Videodrom / Serije / Pogledajte što vas očekuje u 3. sezoni SF serije Humans

Pogledajte što vas očekuje u 3. sezoni SF serije Humans

AMC i Channel 4 su objavili prve teasere za treću sezonu SF serije Humans. Za one neupućene ponovit ćemo da je riječ o priči koja se bavi androidima – Synthovima, odnosno onime što će sve uzrokovati kada pojedini od njih postanu svjesni sebe. Humans je kako kroz prvu tako i kroz drugu sezonu ponudila uzbudljivu radnju, izvrsnu glumu i jako dobar scenarij unatoč već prilično sažvakanoj temi, kao i činjenici da se zapravo radi o seriji koja je adaptacija hvaljenog švedskog serijala Real Humans (Äkta människor).

Godinu dana nakon ‘zore svijesti’, desetkovana i potlačena populacija Syntha bori se za preživljavanje u svijetu koji ih mrzi i koji ih se boji. U podijeljenoj Britaniji Synthovi i ljudi se bore kako bi postigli mir. No kada se unutar zajednice Syntha počnu pojavljivati frakcije nada za stabilnost je ozbiljno ugrožena… Dok se obitelj Syntha: Mia (Gemma Chan), Niska (Emily Berrington) i Max (Ivanno Jeremiah) i dalje bore za pravo na preživljavanje; Joe (Tom Goodman-Hill), Laura (Katherine Parkinson) i njihova djeca Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) i Sophie (Pixie Davies) se nastoje pomiriti s kataklizmičkim događajima prošle sezone.

Tvorci i scenaristi serije su Jonathan Brackley i Sam Vincent. Duo također obnaša funkciju izvršnih producenata zajedno s Derekom Waxom, Emmom Kingsman-Lloyd i Jonathanpm Brackleyjem za produkcijsku kuću Kudos, u suradnji s Wild Mercury Productions, Larsom Lundstromom i Hentrikom Widmanom za Matador Films.

Treća sezona serije Humans na Channel 4 stiže već 17. svibnja, dok na AMC dolazi 05. lipnja.

Check Also

Trailer za film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

RLJE Entertainment je objavio službeni trailer za nezavisni film The Man Who Killed Hitler and …

Tolkien: biografski film o mladom J. R. R. Tolkienu stiže u svibnju

Na spomen imena J. R. R. Tolkien većina pomisli na Gospodara prstenova ili Hobita, te …

Web Statistics