Home / Videodrom / Serije / Pogledajte što vas očekuje u 3. sezoni SF serije Humans

Pogledajte što vas očekuje u 3. sezoni SF serije Humans

AMC i Channel 4 su objavili prve teasere za treću sezonu SF serije Humans. Za one neupućene ponovit ćemo da je riječ o priči koja se bavi androidima – Synthovima, odnosno onime što će sve uzrokovati kada pojedini od njih postanu svjesni sebe. Humans je kako kroz prvu tako i kroz drugu sezonu ponudila uzbudljivu radnju, izvrsnu glumu i jako dobar scenarij unatoč već prilično sažvakanoj temi, kao i činjenici da se zapravo radi o seriji koja je adaptacija hvaljenog švedskog serijala Real Humans (Äkta människor).

Godinu dana nakon ‘zore svijesti’, desetkovana i potlačena populacija Syntha bori se za preživljavanje u svijetu koji ih mrzi i koji ih se boji. U podijeljenoj Britaniji Synthovi i ljudi se bore kako bi postigli mir. No kada se unutar zajednice Syntha počnu pojavljivati frakcije nada za stabilnost je ozbiljno ugrožena… Dok se obitelj Syntha: Mia (Gemma Chan), Niska (Emily Berrington) i Max (Ivanno Jeremiah) i dalje bore za pravo na preživljavanje; Joe (Tom Goodman-Hill), Laura (Katherine Parkinson) i njihova djeca Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) i Sophie (Pixie Davies) se nastoje pomiriti s kataklizmičkim događajima prošle sezone.

Tvorci i scenaristi serije su Jonathan Brackley i Sam Vincent. Duo također obnaša funkciju izvršnih producenata zajedno s Derekom Waxom, Emmom Kingsman-Lloyd i Jonathanpm Brackleyjem za produkcijsku kuću Kudos, u suradnji s Wild Mercury Productions, Larsom Lundstromom i Hentrikom Widmanom za Matador Films.

Treća sezona serije Humans na Channel 4 stiže već 17. svibnja, dok na AMC dolazi 05. lipnja.

Check Also

Good Omens: paklena zabava samo što nije stigla

U koprodukciji Amazona i BBC-ja, samo što nije stigla adaptacija romana Good Omens, autora Neila …

Trailer za Netflixovu, distopijsku seriju Leila

Netflix je objavio puni trailer za seriju Leila. Riječ je o indijskoj seriji temeljenoj na …

Web Statistics