Home / Opasne vizije / Zona sumraka: teaser za seriju natjerat će vas da preispitate svoju stvarnost

Zona sumraka: teaser za seriju natjerat će vas da preispitate svoju stvarnost

Kako je otkriveno ranije ovog tjedna reboot kultne antologijske serije Zona sumraka (The Twilight Zone) će premijeru imati s dvije epizode i to ni manje ni više nego 01. travnja na CBS All Accessu. Kako će to otprilike izgledati otkrio nam je netom objavljeni Super Bowl teaser koji nas vodi u drugu dimenziju… No nemojte očekivati da ćete vidjeti puno, ovo je ipak samo teaser, ali je jasno postavio ton serije i najavio ludilo koje dolazi.

Jordan Peele (Get Out) ima ulogu domaćina i naratora Zone sumraka, a Marco Ramirez (Daredevil, The Defenders) je showrunner i scenarist.

Reboot Zone sumraka produciraju CBS Television Studios zajedno s Peeleovim Monkeypaw Productions i Kinbergovim Genre Films studijom. Jordan Peele i Simon Kinberg su izvršni producenti zajedno s Winom Rosenfeldom, Audrey Chon, Carol Serling, Rickom Bergom i Gregom Yaitanesom.

Glumačku ekipu čine: Taissa Farmiga, John Cho, Greg Kinnear, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Alison Tolman, Jacob Tremblay, Jessica Williams, DeWanda Wise, Rhea Seehorn, Lucinda Dryzek, Jefferson White, Jonathan Whitesell, Luke Kirby, Ike Barinholtz, Percy Hynes-White i Steven Yeun.

“Rod Serling je bio beskompromisni vizionar koji ne samo da je obasjao svjetlom socijalne probleme svog vremena, već je i predvidio naše. Počašćen sam što ću nastaviti njegovu misiju i predstaviti je novim generacijama gledatelja kao stražar na vratima Zone Sumraka.” – izjavio je Jordan Peele.

Originalnu seriju Zona sumraka kreirao je i vodio legendarni Rod Serling. Kultna serija se na CBS-u prikazivala od 1959. do 1964. godine. Iznimno vješto je stapala fantasy, SF i horor elemente. Bila je maštovita, zabavna, pametna i začudna. Osim što je bila izvrsna, serija iz pera Roda Serlinga udomila je brojne etablirane zvijezde (Joan Blondell, Ann Blyth, Bustera Keatona) kao i mlade nade koje će poslije postati slavni glumci i glumice (Veronica Cartwright, Bill Bixby, William Shatner, Leonard Nimoy, Robert Duvall, Mariette Hartley, Burt Reynolds, Dennis Hopper i Robert Redford).

Check Also

Trailer za 3. epizodu 8. sezone serije Igra prijestolja – mrtvi su već stigli

Druga epizoda osme sezone serije Igra prijestolja je vrlo znakovito naslovljena A Knight of the …

Avengers: Endgame, novi spot otkriva prijetnju Thanosa i prvi pogled na Valkyrie

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koji donosi spektakularno finale kao posljedicu …

Web Statistics