Home / Videodrom / Serije / Stigao je zanimljivi teaser za 2. sezonu serije Westworld

Stigao je zanimljivi teaser za 2. sezonu serije Westworld

Druga sezona sf serije Westworld se i dalje nalazi pod plaštem misterije, ali tako je najvjerojatnije i najbolje. S friško plasiranim teaserom se situacija nije promijenila, osim par hintova koje će uglavnom samo dati goriva našim spekulacijama malo što znamo i dalje. No pitanje je da li će tako i ostati jer HBO je s objavom teasera najavio i izlazak punokrvnog trailera koji će biti pušten za vrijeme famoznog Super Bowla.

S obzirom da i dalje neznamo točan datum povratka serije nadamo se da će Super Bowl trailer razotkriti u najmanju ruku barem taj podatak. No ima razloga za nadati se da ćemo dobiti puno više jer sam sutvorac serije Jonathan Nolan potpisuje režiju trailera za kojeg već znamo da će sadržavati i ekskluzivne snimke koje neće biti iskorištene u samoj seriji. Ako tome pridodamo činjenicu da je HBO svega dva puta zakupljivao skupu minutažu za prikazivanje na Super Bowlu, 1997. i 1998. godine, i to za reklamu čitave mreže, a ne samo jedne serije onda se čini da nas čeka nešto posebno.

U drugoj sezoni se u glavnim ulogama vraćaju Evan Rachel Wood, Thandie Newton, James Marsden, Ed Harris, Jimmi Simpson, Luke Hemsworth i Jeffrey Wright.

Westworld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Pridružite se elitnom timu pobunjeničkih pilota u traileru za Star Wars: Resistance

Disney Channel, streaming servis kojega nam Veliki miš priprema za ovu jesen, upravo je objavio …

Finalni trailer za 2. sezonu serije Iron Fist

Netflix je objavio punokrvni i ujedno posljednji trailer za drugu sezonu serije Iron Fist kojoj …

Web Statistics