Home / Videodrom / Serije / Teaser za 2. sezonu Netflixove serije Dark, sve je povezano

Teaser za 2. sezonu Netflixove serije Dark, sve je povezano

Netflix je netom objavio prvi teaser za drugu sezonu nadnaravne serije Dark. Riječ je o hvaljenoj njemačkoj seriji, obiteljskoj drami s nadnaravnim twistom, koju su kreirali Baran bo Odar i Jantje Friese. Također Dark je ujedno jedan od najgledanijih neengleskih naslova na Netflixu, a zanimljivo je kako je to i prva Netflixova serija koja je kompletno snimana i producirana u njemačkoj, i čiju većinu glumačkih imena čine upravo Nijemci.

Dobrodošli u budućnost. Tako počinje novi teaser za drugu sezonu serije. Kako je Jonas Kahnwald (Louis Hofmann) na kraju prve sezone otputovao u postapokaliptičnu pustoš 2052. godine, jasno je da će se nova sezona sigurno baviti pitanjem što se dogodilo da je uzrokovalo apokalipsu i da li se može nešto učiniti da se to promjeni…

Tvorci i showrunneri serije obećali su kako će druga sezona od osam epizoda uključivati nove vremenske linije, kako u prošlosti tako i u budućnosti. Nove likove će tumačiti Sylvester Groth, Winfried Glatzeder i Sandra Borgmann.

Zanimljivo je i to kako serija na Netflix stiže 21. lipnja, jer upravo je na taj datum 21. lipnja 2019. godine Michael Kahnwald počinio samoubojstvo ostavljajući poruku svom sinu Jonas, što je i započelo čitavu radnju. Također možda je značajan i današnji datum, kada je Netflix plasirao teaser, s obzirom da je upravo 26. godišnjica Černobilske katastrofe. Možda će upravo nuklearaka u Windenu igrati značajnu ulogu u novoj sezoni. No ovo je za sada samo nagađanje.

Osvrt na prvu sezonu serije možete pročitati na sljedećem linku.

Dark

Check Also

Zaputite se u nepoznato s novim trailerom za 4. sezonu serije The Expanse

Amazon Prime je objavio novi napeti trailer za izvrsnu SF seriju The Expanse koja samo …

Chris Pratt snima SF film The Tomorrow War

Započelo je snimanje ratnog SF filma The Tomorrow War sa Chrisom Prattom (Guardians of the …

Web Statistics