Svijet se okreće naglavačke u prvom teaseru za drugu sezonu serije “Stranger Things”

 

06022017_stranger_things_S2_post_1

Kao što smo i najavili sinoć je za vrijeme Super Bowla premijerno objavljen prvi teaser za sf seriju “Stranger Things“. Nije da seriju treba posebno predstavljati jer riječ je o jednom od Netflixovih najvećih hitova i ugodnijih prošlogodišnjih iznenađenja. Što se pak teasera tiče on nam nije otkrio mnogo u svojih tridesetak sekundi. Video prikazuje trojicu protagonista koji kruže gradom na biciklima obučeni u odijela originalnih Istjerivača duhova, zlosutne crteže, uzrujanu Eleven (Millie Bobby Brown) te vatreni horizont s novom, još strašnijom prijetnjom.

Osim teasera i datuma premijere otkriveni su i naslovi svih devet epizoda druge sezone: “Madmax”, “The Boy Who Came Back to Life”, “The Pumpkin Patch”, “The Palace”, “The Storm”, “The Pollywog”, “The Secret Cabin”, “The Brain” i “The Lost Brother”.

Svi se fanovi nadaju kako će se u drugoj sezoni na neki način osvetiti smrt omiljenog sporednog lika Barb, za što su i dobili svojevrsnu potvrdu od Davida Harboura (Chiefa Hoopera), koji je prije par mjeseci izjavio kako će se nova sezona između ostalog baviti i njenom smrću.

Potvrđeno je da će svoje uloge reprizirati Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour i Charlie Heaton. S novom sezonom očekevino stižu i neka nova imena: Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan i Sadie Sink.

Druga sezona serije stiže na samu Noć vještica, odnosno 31. listopada.

Check Also

Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija …

Trailer za jezivi Lovecraftovski film The Beach House

Ponekad zabava na suncu može krenuti u vrlo krivom smjeru. Koliko to točno krivo može …

Web Statistics