Home / Videodrom / Serije / Stiže druga sezona serije The Punisher

Stiže druga sezona serije The Punisher

Službeni Twitter profil Netflixove serije Punisher kao i njezin glavni glumac Jon Bernthal zadnjih dana daju naslutiti kako je druga sezona na putu.

Na malim se ekranima lik Punishera prvi put pojavio 2017. godine u drugoj sezoni serije Daredevil. Pravim imenom Frank Castle, Punisher je vojni veteran koji se, nakon ubojstva njegove žene i djece, baci u krvavi osvetnički pohod na svijet podzemlja. U karizmatičnoj izvedbi Jona Bernthala (Walking Dead), ovaj provokativni i zanimljivi antijunak je ubrzo potom dobio i svoju seriju premijerno prikazanu na Netflixu u studenom 2017.

Lik urbanog osvetnika Punishera osmislili su za Marvel Comics strip-autor Gerry Conway te ilustratori John Romita i Ross Andru. Punisher se prvi put pojavio u veljači 1974. u stripu The Amazing Spider-Man.

Netflixove superherojske serije mogu se pohvaliti kvalitetnom produkcijom i nerijetko odličnim glumačkim izvedbama. Primjerice, Oscarom nagrađeni glumac Mahershala Ali (Moonlight) tumači negativca u prvoj sezoni serije Luke Cage. Usprkos tome, nekoć obećavajuća serija Luke Cage i ne toliko obećavajuća Iron Fist nedavno su otkazane zbog slabe gledanosti. Obje su serije patile od boljki vidljivih i u drugim Netflixovim Marvel serijama, kao što su nepotrebno spori tempo radnje i neiskorišteni potencijal odlične glumačke postave.

Međutim, netom završena treća sezona serije Daredevil daje naslutiti kako su Matthew Murdock (Charlie CoxStardust) i njegovo društvo za sada sigurni na Netflixu. Druga sezona Punishera snimana je u New Yorku tijekom proljeća i ljeta ove godine a premijera se očekuje početkom 2019.

Check Also

Are You Afraid of the Dark? reboot je dobio svoj prvi trailer

Za petama adaptacije Scary Stories To Tell in the Dark, Nickelodeon je objavio prvi trailer …

Supernatural: dobrodošli na kraj!

The CW je jučer prigodno na petak 13. objavio trailer, nove fotke i poster za …

Web Statistics