Stigao je prvi, vrlo dramatični trailer za Frozen 2

Disney je upravo objavio prvi taeser trailer za nastavak iznimno popularnog crtanog filma Frozen, iz 2013. godine.

Prvi pogled na film ne otkriva puno po pitanju radnje, ali je jasan svojevrsni odmak od originala, što je zapravo vrlo dobra stvar. Pozornica je postavljena za potpuno novi setting, i to jesenski, u odgovarajućim paletama boja, kao kontrast snježnoj estetici prvog filma. Također sudeći prema prvom traileru ton filma se čini mračnijim. Vidimo Elsu kako vježba svoje moći na olujnoj plaži, Annu kako na balkonu zatiče čudnu ledenokristalnu magiju, te Kristoffa koji čini se jaše u bitku. Magije ima u izobilju, a na samom kraju prikazan je čak i početak okršaja s mačem.
Promjena je bila nužna kako bi stvari ostale relativno svježe, a animatori su napravili odličan posao s oživljavanjem novog okoliša. Iako teaser trailer traje manje od dvije minute, i nema nikakvog dijaloga, više nego jasno daje do znanja da će ovo biti Frozen 2 koji će krčiti svoj put, a ne počivati na lovorikama orginala, što je još više naglašeno s izuzimanjem kultne pjesme “Let It Go”.

U nastavku ćemo i dalje slušati glasove Kristen Bell kao Anne, Idine Menzel kao Else, Josha Gada kao Olfa i Jonathana Groffa kao Kristoffa. Ekipi su se u novim za sada još neotkrivenim ulogama pridružili Evan Rachel Wood (Westworld) i Sterling K. Brown (This is Us). Frozen 2 režiraju Chris Buck i Jennifer Lee, kao što je bio slučaj i s originalom. Scenarij potpisuju Lee i Allison Schroeder (Hidden Figures).

Frozen 2 u kina stiže 22. studenog.

Frozen 2

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Curon: prvi trailer za misterioznu Netflixovu horor seriju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za originalnu talijansku žanrovsku seriju Curon, koja čini se …

Web Statistics