Stigao je prvi teaser trailer za HBO-ovu sf seriju “Westworld”

 

HBO je objavio prvi teaser trailer za sf seriju “Westworld“. Serija je bazirana na istoimenom filmu iz 1973. redatelja Michaela Crichtona, dok su glavni producenti Jonathan Nolan (The Dark Knight, Person of Interest), Lisa Joy i J.J. Abrams. Ukratko se serija opisuje kao “mračna odiseja o zori novoga doba umjetne inteligencije i grijeha u budućnosti”. Prati se glavna premisa originalnog filma koja se odvija oko androida u visoko tehnološkom zabavnom parku.

Teaser trailer ne otkriva puno, ali je više nego dobra najava za sljedeću veliku žanrovsku stvar koja stiže iz HBO-ove kuhinje. Premisa je sama po sebi zanimljiva, a ovi kratki pogledi na vizuale govore da će oni biti na razini koja se od njih i očekuje. U svakom slučaju seriji želimo sve najbolje i ne možemo dočekati punokrvni trailer, a onda naravno i samu seriju.

Premijera je najavljena za 2016. godinu. Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da glavne uloge tumače Anthony Hopkins, Ed Harris, Jeffrey Wright, Thandie Newton, James Marsden i Evan Rachel Wood.

Check Also

Tron 3 je u izradi, a Jared Leto je i službeno potvrdio titularnu ulogu!

Izgleda kao da se Disney konačno miče s mrtve točke što se tiče trećeg filmskog …

Space Sweepers: trailer za prvu korejsku svemirsku operu!

Nedavno je objavljen novi trailer za Space Sweepers, prvu korejsku svemirsku operu. Da, točno ste …

Web Statistics