Home / Videodrom / Traileri / Stigao je finalni trailer za Deadpool 2

Stigao je finalni trailer za Deadpool 2

20th Century Fox je objavio finalni trailer za Deadpool 2 redatelja Davida Leitcha (John Wick, Atomic Blonde). Scenarij potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick. Novi trailer dostavlja sve ono što od njega i očekujete, akciju, nasilje, trolanje DC-jevog svemira, referencu na Brolinovu ulogu Thanosa u Avengersima… Sve u svemu čini se da imamo novi ljetni superherojski hit.

Za sve one koji nekim čudom nisu upoznati s Deadpoolom, ponovit ćemo da je film temeljen na priči o najneobičnijem Marevlovom antijunaku. Deadpool je priča o životu bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik Wade Wilson, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao Deadpool. U novom nastavku Deadpool kreće u potragu za novim super junacima kako bi se zajedno borili protiv Cabela.

Deadpool 2 snimao se 75 dana, od lipnja do listopada 2017., u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Osim na ulicama centra Vancouvera, u bolnici Riverview i trafostanici Port Mann, filmska ekipa snimala je i u studiju Mammoth u Burnabyju. Scene u sjedištu X-Mena snimljene su na sveučilištu Royal Roads University.

Glavne uloge tumače Ryan Reynolds kao Wade Wilson/Deadpool, Zazie Beetz kao Domino, Josh Brolin kao Nathan Summers/Cable, Brianna Hildebrand kao Negasonic Teenage Warhead, Stefan Kapcic kao Piotr Rasputin/Colossus, Morena Baccarin kao Vanessa Carlysle, T.J. Miller kao Weasel, Leslie Uggams kao Blind Al i Karan Soni kao Dopinder.

Deadpool 2, u domaća kina stiže već pretpremijerno 15. svibnja i to u formatima IMAX, 4DX i REALD 3D, a ulaznice u prodaju kreću od 26. travnja.

Deadpool 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Izgubljeni dokumentarac The Empire Strikes Back je isplivao na površinu

Ako ste veliki fan Star Warsa najvjerojatnije ste već davno imali priliku pogledali The Making …

Čini se da ćemo Supermana gledati na malim ekranima

FandomWire prenosi da se radi na tome da Tyler Hoechlin dobije samostalnu seriju Superman na …

Web Statistics