Nova Star Trek serija s Patrickom Stewartom stiže 2019. godine

Nadolazeća još uvijek nenaslovljena Star Trek serija koja će se odvijati oko kultnog lika Jean-Luc Picarda će premijeru doživjeti već 2019. godine na CBS All Access platformi. David Nevins, novoimenovani kreativni šef CBS korporacije je jučer u sklopu konferencije Global Media and Communications otkrio kako bi serija trebala debitirati kroz godinu dana. “Postoji iznimno veliko iščekivanje za Picardovu novu seriju koja će premijeru imati krajem 2019. godine.” – izjavio je Nevins.

Na žalost i dalje je poznato jako malo detalja vezanih uz seriju. No znamo da je serija smještena u razdoblje nakon posljednjeg Star Trek filma “Nemesis”, s kojim je završilo putovanje kapetana Picarda i ostatka posade USS Enterprisea E. Taj je film ujedno i najdalja točka do koje smo kronološki stigli bar što se tiče malih i velikih ekrana; zadnji trenutak iz 24. stoljeća koji smo vidjeli prije nego što smo se zaputili u prošlost, prvo s “Enterpriseom”, a zatim s “Discoveryjem”. Nadalje ono što znamo je da se serija trenutno razvija i da je Alex Kurtzman zadužen za nadzor i vođenje projekta. Još u listopadu otkriveno je da će produkcija započeti u travnju 2019. godine. Dok smo još ranije, točnije u kolovozu dobili pogled na sami “početak putovanja”, kreativnu ekipu iza projekta Kirsten Beyer (Star Trek: Discovery), Michaela Chabona (Spider-Man 2), Akivu Goldsmana (Star Trek: Discovery), Diandru Pendleton-Thompson (Awakening Love) i Jamesa Duffa (Major Crimes) koji su se na fotografiji okupili oko glavne zvijezde – Patricka Stewarta.

Star Trek, Jean-Luc Picard

Nevins je također potvrdio i da ćemo imati prilike uživati u još novih samostalnih Short Treks epizoda, točnije nova tura nas očekuje u razdoblju između druge sezone Star Trek: Discoveryja i Star Trek serije s Jean-Luc Picardom. S obzirom na vrlo visoku kvalitetu dosadašnjih uradaka jedva čekamo vidjeti nove mini epizode.

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Curon: prvi trailer za misterioznu Netflixovu horor seriju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za originalnu talijansku žanrovsku seriju Curon, koja čini se …

Web Statistics