Home / Videodrom / Serije / Star Trek: Discovery je obnovljen za drugu sezonu

Star Trek: Discovery je obnovljen za drugu sezonu

Star Trek: Discovery” hrabro kreće u drugu sezonu. CBS je danas službeno objavio vijest o obnavljanju nove sezone SF serije Star Trek: Discovery. U obavijesti koja je poslana novinama stoji da je lansiranje Discoveryja rezultiralo premašenjem svih rekorda u pretplati na CBS-ovoj platformi All Access.

“U samo šest epizoda Star Trek: Discovery je značajno povećao broj pretplatnika, ostvario dobre kritike i ogroman fanovski interes za prvu ovakvu specifičnu verziju legendarne franšize. Serija ima izvanredan kreativni tim i glumačku ekipu koji su pokazali sposobnost da dostojno nastave Star Trek tradiciju. Iznimno smo ponosni na to što su postigli, te smo oduševljeni što ćemo fanovima dostaviti i drugu sezonu ove fantastične serije.” – Marc DeBevoise

Za sada nisu otkriveni nikakvi detalji vezani uz drugu sezonu serije osim toga da će ista ostati na konceptu prikazivanja na platformi CBS All Access (te preko Netflixa za one van Amerike i Kanade). Stoga ne znamo ni kada bi je mogli očekivati, niti čak da li će broj epizoda ostati isti (15) ili će možda biti povećan s obzirom na iznimne rezultate koje serija iz tjedan u tjedan ostvaruje. No sutvorac i jedan od izvršnih producenata serije Alex Kurtzman je još nedavno izjavio da je već odlučeno što će biti glavna tema kojom će se baviti druga sezona, i koja će uslijediti nakon završetka klingonske ratne priče. Također je istom prilikom dao do znanja da druga sezona najvjerojatnije neće stići prije početka 2019. godine.

Check Also

Trailer za 3. sezonu serije Westworld obećava potpuno novi svijet

Svemu dođe kraj, pa tako i HBO-ovoj famoznoj, a sada s posljednjom sezonom i pomalo …

Good Omens: paklena zabava samo što nije stigla

U koprodukciji Amazona i BBC-ja, samo što nije stigla adaptacija romana Good Omens, autora Neila …

Web Statistics