Stigao je Super Bowl spot za Castle Rock, Kingovu kriptičnu i jezivu novu seriju

Nadolazeća serija Castle Rock je i do sada bila jedna od najičekivanijih, i gotovo se nalazi na svim listama za gledanje, pa ako nije bila na vašoj vrijeme za revidiranje jer Hulu sasvim sigurno igra na veliko, što potvrđuje i ulaganje u prestižno prikazivanje spota na Super Bowlu. Dobra stvar je i ta da ne morate čekati nedjelju da bi uživali u novom spotu/teaseru za Castle Rock, nego ga možete pogledati odmah podno teksta. Kada ga pogledate nemojte stati na tome, nego u drugom gledanju probajte pronaći sve reference na Kingova djela, a ima ih čisto pristojna količina za tako kratak video.

Za one neupućene ponovit ćemo da je Castle Rock psihološka horor serija koja se temelji na pričama, novelama i romanima Stephena Kinga, gdje se povezuju likovi i teme iz izmišljenog titularnog grada. Prvi puta se s njim susrećemo 1979. u romanu “The Dead Zone“, tamo su smještene radnje “Cujo”, “The Body”, “Uncle Otto’s Truck”, “Mrs. Todd’s Shortcut”, “The Dark Half”, “The Sun Dog” i “Needful Things”, dok se na njega refrira ili samo u prolazu spominje u mnogim Kingovim djelima poput “Stand by Me”. Također se u istoj geografskoj regiji nalazi i gradić Derry gdje je kanalizacija dom jednog od najstrašnijih klaunova – Pennywisea (It).

Sam Shaw i Dustin Thomason potpisuju scenarij za seriju, te imaju i funkciju izvršnih producenata zajedno s J.J. Abramsom, Benom Stephensonom i Liz Glotzer. Glavne uloge tumače André Holland (Moonlight), Melanie Lynskey (Togetherness), Bill Skarsgård (IT), Jane Levy (Suburgatory) i Sissy Spacek (Carrie).

Castle Rock na Hulu stiže negdje u ljeto, točan datum još nije poznat.

Castle Rock

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Curon: prvi trailer za misterioznu Netflixovu horor seriju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za originalnu talijansku žanrovsku seriju Curon, koja čini se …

Web Statistics