Shohreh Aghdashloo se ukrcala na “Star Trek Beyond”

 

12032016_star_trek_beyond_post

Star Trek Beyond u kina stiže kroz nekoliko mjeseci, no unatoč tome film će idući tjedan proći dosnimavanja koja će očito biti značajnija s obzirom da se dodaje i potpuno novi lik postojećoj glumačkoj postavi. Deadline je sinoć prenio vijest da će glumica Shohreh Aghdashloo (The Expanse) tumačiti ulogu člana visokog zapovjedništva Federacije, što bi moglo ukazati da film neće biti smješten u potpunosti van Zemlje.

Dosnimavanja na blockbusterima nisu neuobičajena, ali sve i da jesu u ovom slučaju (ako je suditi po prvom traileru za film) bi čak bila više nego dobrodošla. Iako samo dosnimavanje nužno ne znači da s filmom nešto nije u redu, u pojedinim slučajevima mogu značajno pridonijeti kvaliteti, kao što je to bilo s filmom World War Z.

Mi smo zapravo vijest dočekali s oduševljenjem, jer iz onoga što smo imali prilike vidjeti nije se činilo da nas očekuje neka osobita kvaliteta, nego upravo suprotno. Nije se isčitavala ona posebna draž Zvjezdanih staza, i u suštini se činilo kao da redatelj (Justin Lin) opet radi na nastavku Brzih i žestokih, samo ovaj put u svemiru. Možda je negodovanje fanova zabrinulo studio, pa se stvar popravlja. U svakom slučaju saznat ćemo kada film stigne u kina što je još uvijek zakazano za 22. srpnja.

Check Also

The Secret Garden: otkrijte magiju iza novog trailera!

Studiocanal je objavio puni trailer za nadolazeću adaptaciju The Secret Garden, baziranu na istoimenom fantasy …

Kingdom: novi teaser nagovještava da najgore tek dolazi!

Netflixova korejska zombi serija Kingdom je dobila novi opaki teaser koji nas s friško objavljenim …

Web Statistics