Home / Videodrom / Shawn Levy režirat će remake kultnog sf filma “Starman”

Shawn Levy režirat će remake kultnog sf filma “Starman”

 

03042016_starman_remake_post

Carpenterov sf klasik iz 1984. “Starman” će dobiti svoj moderni remake sa Shawnom Levyjem u redateljskoj stolici. Levy nema puno iskustva sa sf-om, ali je zato njegovo jedino iskustvo sa žanrom ispalo više nego izvrsno, radi se o fantastičnom filmu Pravi čelik.

Starman je neobična znanstveno fantastična romansa. Ponukan porukom s Voyagera II izvanzemaljac (Jeff Bridges) odluči posjetiti Zemlju. Očekujući prijateljski prijem, naiđe na upravo suprotno i sruši se tijekom napada. Njegova veza s čovječanstvom započinje kada preuzme tijelo preminulog supruga udovice koju glumi Karen Allen. Tijekom otmice i bijega pred vlastima, njih dvoje razviju romantične osjećaje jedno prema drugome.

Scenarij za remake napisat će Arash Amel (Erased). Michael Douglas, koji je producirao originalni film, producirat će i novu verziju.

Treba napomenuti da je i Carpenteru Starman bio nesvakidašnji iskorak, ipak je on poznat kao majstor horora. No film je kritički bio dobro primljen, a Jeff Bridges je za svoju ulogu nominiran i za Oscara.

Prisjetite se originalnog filma uz njegov trailer:

Check Also

David F. Sandberg ekranizirat će horor strip The Unsound

David F. Sandberg, redatelj superherojskog filma Shazam! te horor filmova Lights Out i Annabelle: Creation, …

Showtime započeo snimanje serije Halo

Američka TV mreža Showtime konačno započinje snimanje znanstveno-fantastične serije bazirane na Halo kompjuterskim igrama. Vijest …

Web Statistics