Home / Videodrom / Serije / Čini se da će Amazonova serija Gospodar prstenova u prvoj sezoni pratiti mladog Aragorna

Čini se da će Amazonova serija Gospodar prstenova u prvoj sezoni pratiti mladog Aragorna

Ako je vjerovati informacijama s portala The One Ring, na kojem tvrde da su iste potvrdili iz nekoliko izvora, Amazonova serija Gospodar prstenova će se prvom sezonom fokusirati na život mladog Aragorna.

S obzirom da The One Ring nema običaj prenositi neprovjerene informacije, a one još k tome zvuče vrlo uvjerljivo najvjerojatnije se možemo pouzdati u to da će Amazon Studios otvoriti seriju s Aragornom u centru događanja. Njegov život vezan je za brojne priče u Tolkienovom univerzumu, od skromne, najranije mladosti kada je izgubio oca, a majka se borila za njegov opstanak, preko desetljetnog otkrivanja svog nasljeđa i dužnosti prema Međuzemlju, sve do događaja u trilogiji.

Serija će vući inspiraciju iz Gospodara prstenova, ali se očekuje da neće ponovo zagaziti u događaje oko Rata za Prsten, nego na događaje koji se nalaze u brojnim ostalim LOTR dodacima (ukupno šest dijelova).

U svakom slučaju serija Gospodar prstenova ima potvrđenih barem pet sezona, no ostaje za vidjeti da li će se prva zaista odvijati oko nasljednika Isildura i gondorskog prijestolja. No morate priznati da je vrlo zanimljivo kako se spominje da je radnja s Aragornom vezana uz prvu sezonu, jer možda bi to mogla biti naznaka da će se ostale sezone odvijati oko drugih centralnih likova. Također bi to moglo značiti i da bi Lord of the Rings u suštini bila antologijska serija, no za sada su sve to samo spekulacije.

U međuvremenu se još čeka na informaciju da li će u konačnici Peter Jackson biti involviran u projekt. Početkom mjeseca je The One Ring objavio da se Amazon aktivno povezuje s poznatim piscima, režiserima i producentima poradi ideja o konceptu serije, te da je Peter Jackson jedno od imena na toj listi.

Check Also

Natalie Dormer će tumačiti demona u novom poglavlju serije Penny Dreadful: City of Angels

Nakon iznenađujućeg otkazivanja serije Penny Dreadful, Showtime je gotovo jednako iznenađujuće u studenom prošle godine …

Altered Carbon: najavljen je početak produkcije kao i novi likovi 2. sezone

Netflix je još prošlo ljeto naručio drugu sezonu SF serije Altered Carbon. No s novom …

Web Statistics