Home / Opasne vizije / Prvi trailer za SF film Curvature

Prvi trailer za SF film Curvature

Screen Media Films je kupio prava za SF film Curvature koji u američka kina stiže 23. veljače pa je bilo i vrijeme da konačno dobijemo i prvi trailer. Film je premijeru već doživio u listopadu prošle godine na Shriekfest Film Festivalu gdje je dobio nagradu za najbolji SF film, a prikazan je i na žanrovskom Sitges Film Festivalu. Riječ je o SF trileru kojem je okosnica putovanje kroz vrijeme.

Glavni lik je mlada znanstvenica Helen koja prolazi kroz iznimno teško razdoblje nakon samoubojstva njezinog muža, genijalnog fizičara i osnivača kompanije Curvature Research. Prije nego li ga je depresija pobjedila, nalazio se na korak od svog najvećeg profesionalnog dostignuća – prototipa uređaja za putovanje kroz vrijeme. Helen će u njezinom žalovanju prekinuti misteriozni telefonski poziv. Glas s druge strane žice zvuči poput njezinog i govori joj da je u opasnosti. Uskoro se Helen nalazi u bijegu tijekom kojeg otkriva tragove koje je očito ostavila sama sebi. Postaje jasno da je otputovala 36 godina nazad kroz vrijeme, ali zašto? Da bi razotkrila istinu o muževoj smrti ili da bi u prošlosti spriječila sebe da počini iznimno nasilan zločin?

Režiser filma je Diego Hallivis, a scenarij potpisuje Brian DeLeeuw (Paradise Hills). Glavne uloge tumače Lyndsy Fonseca (Kick-Ass, Nikita), Linda Hamilton (The Terminator, Terminator 2: Judgment Day), Glenn Morshower (24, Transformers), Alex Lanipekun, Zach Avery i Noah Bean.

Iznimno nam je drago vidjeti da se Linda Hamilton vratila glumi i to sa žanrovskim filmom, te ćemo svakako provjeriti koliko ju je ovaj naslov uopće zaslužio. Trailer otkriva film na tragu onih koje su ponudili Timecrimes i Looper.

Curvature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Nema više junaka iz Harlema, Netflix je otkazao seriju Luke Cage

Netflix je samo tjedan dana nakon što je otkazao superherojsku seriju Iron Fist, ponovno zamhnuo …

Izgubljeni dokumentarac The Empire Strikes Back je isplivao na površinu

Ako ste veliki fan Star Warsa najvjerojatnije ste već davno imali priliku pogledali The Making …

Web Statistics