Prvi trailer za novu seriju Matta Groeninga – Disenchantment

Prošlo je skoro 20 godina otkako je Matt Groening napravio novu seriju i svi njegovi fanovi se slažu da je već bilo i vrijeme da se ponovo pokrene. Groening je ni manje ni više nego za Netflix osmislio animiranu fantasy seriju za odrasle pod naslovom Disenchantment. U svibnju su objavljene prve fotografije koje su otkrile prepoznatljiv stil, a sada je izašao i prvi teaser trailer. Groening i Josh Weinstein (The Simpsons, Futurama) su izvršni producenti serije, koja je već naručena za dvije sezone, s ukupno dvadeset epizoda.

Priča nove serije smještena je u Dreamland, srednjovjekovno kraljevstvo u raspadu, a bavit će se doživljajima princeze Bean, koja voli potegnuti iz boce, njenog odvažnog prijatelja vilenjaka Elfa i njenog osobnog demona Lucija dok se nadmudruju s “ogrima, duhovima, harpijama, vragolanima, trolovima, morževima i gomilom ljudskih budala.

Za seriju, čijih će prvih 10 epizoda biti dostupno već 17. kolovoza, svoje su glasove posudili Abbi Jacobson (Bean), Nat Faxon (Elfo), Eric Andre (Luci), John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding i Lucy Montgomery.

“Disenchantment će na kraju biti o životu i smrti, ljubavi i seksu, i kako se nastaviti smijati u svijetu punom patnje i idiota, unatoč tome što ti starješine i čarobnjaci i drugi kreteni govore.”, opis je serije koji je Groening dao još prošlog ljeta.

Disenchantment

Disenchantment

Disenchantment

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Henry Cavill još nije gotov s ulogom Supermana!

Sve se čini da i dalje nismo gotovi sa Henryjem Cavillom kao Supermanom. Kako je …

Web Statistics