Home / Videodrom / Traileri / Prvi trailer za neobični SF triler Paradise Hills

Prvi trailer za neobični SF triler Paradise Hills

Paradise Hills je svoju premijeru doživio na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu, gdje je uglavnom dočekan s pozitivnim kritikama. Da li je ovaj uvrnuti SF triler nešto što bi i vama moglo biti zanimljivo provjerite u ekskluzivnom traileru kojeg je netom plasirao EW. Film je dugometražni redateljski debi Alice Waddington, koja je do sada režirala samo kratke filmove. Scenarij potpisuju Nacho Vigalondo (Colossal) i Brian DeLeeuw (Some Kind of Hate).

Priča se odvija na izoliranom otoku, oko mlade djevojke Ume, koja se tamo budi da bi otkrila kako se nalazi u Paradise Hillsu. Riječ je o misterioznoj ustanovi u koju bogate obitelji šalju svoje kćeri kako bi ih oblikovali da postanu savršena verzija njih samih. Ustanova koju vodi ravnateljica poznata kao “The Duchess” nudi posebno prilagođene programe poput lekcija ponašanja, tretmana ljepote, vokalnih lekcija, gimnastike, striktne dijete, u nastojanju da razriješe sve nedostatke svojih sudionika unutar dva mjeseca. Uma ubrzo shvaća kako iza sve te ljepote viri zastrašujuća tajna, uviđa da Paradise Hills nije obična akademija, i da više sliči kultu, gdje sudionici nose neobične kostime, spavaju u neonski osvjetljenim krevetima i da se njihov svaki korak strogo prati…

Glavne uloge tumače Emma Roberts (We’re The Millers), Danielle Macdonald (Dumplin’), Awkwafina (The Farewell), Milla Jovovich (Resident Evil), Eiza González (Alita: Battle Angel), Jeremy Irvine (War Horse), Arnaud Valois, Hunter Tremayne, Liliana Cabal, Daniel Horvath i Gary Anthony Stennette.

Paradise Hills u odabrana kina stiže 01. studenog.

Paradise Hills

Check Also

Amazonova serija The Lord of the Rings je i službeno obnovljena za 2. sezonu!

Kako je Amazon krenuo u predprodukciju svoje visokoprofilirane The Lord Of the Rings prikvel serije, …

Noah Hawley će režirati sljedeći Star Trek film

Po svemu sudeći čini se da je Paramount konačno pronašao odgovarajućeg kandidata koji će posadu …

Web Statistics