Trailer za film Doctor Sleep vodi nas ponovo u Overlook hotel

Tek što smo na društevnim mrežama podijelili poster, Warner Bros. je objavio i prvi taeser trailer za Doctor Sleep, filmsku adaptaciju Kingovog istoimenog romana iz 2013. godine. Scenarist i režiser filma je Mike Flanagan (Gerald’s Game, The Haunting of Hill House).

Doctor Sleep nastavlja priču Dannyja Torrancea, 40 godina nakon njegovog zastrašujućeg posjeta Overlook hotelu u Isijavanju. Glavne uloge tumače Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Bruce Greenwood, Zahn McClarnon, Alex Essoe, Carl Lumbly i Jocelin Donahue.

Ewan McGregor tumači Dannyja Torrancea, koji je sada odrasla osoba u svojim 40tima, te pati od istih demona koji su opsjedali i njegovog oca, dok se i dalje nosi s traumama koje je zadobio u Overlook hotelu kao dijete. Malo mira, ili najbliže tome pronalazi u gradiću New Hampshire gdje nalazi posao u staračkom domu, a njegova sposobnost “isijavanja” pruža posljednju udobnost onima na umoru. Tamo upoznaje mladu djevojku Abru Stone (Kyliegh Curran), čije su sposobnosti “isijavanja” najjače koje je ikada vidio, što budi njegove osobne demone, dok pokušava spasiti Abru od vampirske grupe nomada The True Knot…

Trevor Macy i Jon Berg su producenti filma, a Roy Lee, Scott Lumpkin, Akiva Goldsman i Kevin McCormick su izvršni producenti.

Doctor Sleep u kina stiže 08. studenog, a u nastavku pogledajte prvi trailer.

Doctor Sleep

Check Also

Tatiana Maslany postaje She-Hulk!

Samo nekoliko dana nakon što je Kat Coiro (Marry Me) postavljena za jednog od redatelja, …

Prvi trailer za film Love and Monsters

Paramount Pictures je objavio službeni trailer za nadolazeći postapokaliptični film Love and Monsters, u kojem …

Web Statistics