Home / Videodrom / Traileri / Prvi trailer za “Fantastic Beasts” vraća nas u svijet Harrya Pottera

Prvi trailer za “Fantastic Beasts” vraća nas u svijet Harrya Pottera

15122015_fantastic_beasts_feat

Harry Potter fanovi, radujte se! Nakon dugo godina kompletnog izbivanja od legendarne franšize britanske spisateljice J.K.Rowling, napokon dobivamo još jednu kartu za put u svijet magije. Dobro, da, riječ je o spinoffu, ne pravom nastavku, ali vjerujem da je i to dovoljno dobro. Pogotovo zato što prvi trailer za “Fantastic Beasts and Where to Find Them” izgleda dosta obećavajuće.

Riječ je o filmu inspiriranom istoimenom knjigom koju je J.K.Rowling napisala koristeći pseudonim Newt Scamander. Ta se knjiga pojavljuje u serijalu, a autorica ju je odlučila potpuno prebaciti u našu stvarnost pa je napisala knjigu o fantastičnim stvorenjima iz perspektive čarobnjaka Scamandera koji ih istražuje. Film će tu zanimljivu ideju gurnuti korak dalje pa tako ovime dobivamo i nekakvu priču uz sve to, a i lik Newta Scamandera će sigurno biti puno detaljniji nego što je to bio u knjigama, odnosno, postati će pravi lik. Osim što će ovo biti originalni materijal napravljen isključivo za filmoljupce, dodatno je zanimljivo to da je J.K.Rowling scenaristica i da je film kompletno njezina vizija pa tako mogu odahnuti zadrti fanovi knjiga koji bi inače na ovaj spinoff mogli gledati kao nešto loše ili čak potencijalno grozno.

A što se fanova filmova tiče, dobra vijest je da je redatelj filma David Yates, čovjek koji je režirao posljednja četiri filma iz Harry Potter franšize.

Gotovo pa da i nema razloga za brigu, za sada sve djeluje idealno. Možda i malo previše idealno.

Film izlazi 18.studenog 2016. godine, a do onda možete u krug gledati trailer i početi tražiti razloge zbog kojih bi ovaj film mogao ipak nekako ispasti loše.

 

Check Also

Star Trek: Picard je vrlo svjež, prema ocjeni na Rotten Tomatoes!

Na našu recenziju serije Star Trek: Picard ćete se još malo morati strpiti, no sigurni …

Captain Marvel 2 je sada i službeno u razvoju!

Marvel se za Captain Marvel 2 odlučio maknuti iz devedesetih, i preseliti u sadašnje vrijeme …

Web Statistics