Home / Videodrom / Traileri / Stigao je prvi trailer za 11. sezonu kultne SF serije “The X-Files”

Stigao je prvi trailer za 11. sezonu kultne SF serije “The X-Files”

Istina je još uvijek tamo negdje. FOX je na New York Comic Conu objavio prvi trailer za 11. sezonu serije The X-Files. Očekuje nas deset epizoda, s premijerom u siječnju 2018. godine. Tvorac serije, Chris Carter i dalje ostaje u funkciji izvršnog producenta, a David Duchovny i Gillian Anderson se očekivano vraćaju svojim kultnim ulogama FBI agenata Muldera i Scully. Njima će se u nadolazećoj sezoni pridružiti i Mitch Pileggi, William B. Davis, Karin Konoval, Erika Price, Annabeth Gish, Lauren Ambrose i Robbie Amell.

Vrlo važna novost je da je u sklopu panela na New York Comic Conu Gillian Anderson izjavila kako će joj 11. sezona ujedno biti i posljednja, te da se gotovo sigurno više neće vraćati svojoj ulozi agentice Scully. Na snimanje 11. sezone pristala je zato jer je smatrala da priča još nije bila dovršena, te radi toga što nisu nužno uspjeli prenijeti fanovima sve ono što se od njih očekivalo u prošloj sezoni.

Priča će se nastaviti na događaje odmah nakon finala prošle sezone. Fokus će biti na traženju Williama, sina Muldera i Scully, ali i na misiji zaustavljanja Pušača prije nego on od Zemlje napravi pakao. Trailer prikazuje čovječanstvo na rubu uništenja, a kako se čini s ivice ga želi čim prije pogurati famozni Pušač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Sve je moguće u magičnom traileru za Mary Poppins Returns

Za razliku od teasera objavljenog ranije ove godine trailer za Mary Poppins Returns nam konačno …

Prvi teaser za filmsku adaptaciju Aniare

Aniara je švedski SF film koji nam je nekako promaknuo do sada, kada se premijerno …

Web Statistics