Home / Videodrom / Serije / Prvi kratki teaser za film Birds of Prey

Prvi kratki teaser za film Birds of Prey

Jutros je Margot Robbie objavila prvu fotografiju iz filma Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), a sada je izašao i kratki teaser da nam pruži barem natruhu onoga što možemo očekivati.

Birds of Prey režira Cathy Yan (Dead Pigs), a scenarij potpisuje Christina Hodson (Bumblebee). Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC svemira, a glavna zvijezda je već spomenuta Margot Robbie kao famozna Harley Quinn koju smo već imali prilike gledati u filmu Suicide Squad. Harley Quinn predvodit će svoj tim/bandu koje čine: Black Canary, Huntress, Renee Montoya i mlada Cassandra Cain. Mary Elizabeth Winstead tumači lik Huntress, Jurnee Smollett-Bell je Black Canary, Rosie Perez je Renee Montoya, a nedavno se glumačkoj ekipi pridružila i Ella Jay Basco (Veep, Teachers) kao Cassandra Cain.

Glavni negativac filma je mafijaški šef Black Mask kojem će ovo biti debi na velikom platnu. Black Mask je fanovima stripa poznat kao jedan od Batmanovih najvećih neprijatelja, te kao poremećeni mafijaš Gothama. Lik Black Mask su stvorili Doug Moench i Tom Mandrake. Prvi puta se pojavljuje u Batmanu broj #386, 1985. godine. Tamo je opisan kao brutalan, sadistički kingpin koji predvodi bandu nazvanu False Face Society, koja ima fiksaciju na maske. U filmu će ga tumačiti Ewan McGregor. Drugog negativca, odnosno Victora Zsasza igrat će Chris Messina.

Za sada je poznat samo kratak sinopsis:

Nakon što se razišla s Jokerom, Harley Quinn i tri superheroine – Black Canary, Huntress i Renee Montoya se okupljaju kako bi spasile mladu Cassandru Cain od zlog vođe kriminalnog podzemlja…

Birds of Prey bi u kina trebao stići 07. veljače 2020. godine.

Birds of Prey

Birds of Prey

Birds of Prey

Birds of Prey

Birds of Prey

Check Also

Kralj lavova: Iščekivana igrana verzija samo što nije stigla u kina

Nakon punih 25 godina, ovoljetna filmska avantura Kralj lavova (The Lion King) uključuje povratak u …

10 TV fantasy poslastica koje nas uskoro očekuju

Do prije deset godina termin fantasy bio je rezerviran samo za velike ekrane ili niskobudžetne …

Web Statistics