Home / Videodrom / Prvi službeni pogled na likove iz filma “The Dark Tower”

Prvi službeni pogled na likove iz filma “The Dark Tower”

 

Film “The Dark Tower” će započeti kao i knjige: “Muškarac u crnom bježao je preko pustinje, a revolveraš ga je pratio.” No ostatak koji slijedi će zapravo biti remiks romana pa nemojte očekivati vjernu adaptaciju popularnog serijala “Kula tmine” koju je napisao Stephen King.

Danas nas je Entertainment Weekly počastio otkrivanjem nove naslovnice koju krase Roland Deschain i Walter aka ‘The Man in Black’, glavni likovi filma The Dark Tower koje tumače Idris Elba i Matthew McConaughey. Nedugo nakon objave naslovnice počele su stizati i prve službene fotografije. U narednim danima, kada novi broj EW-a zavši u prodaji će sasvim sigurno izaći još fotki iz filma, ali željeli smo što prije podjeliti s vama ono što je dostupno već sada.

Za one koji neznaju ponovit ćemo da je redatelj filma Nikolaj Arcel, dok scenarij potpisuje Akiva Goldsman. U ostalim ulogama gledat ćemo Frana Kranza, Jackie Earle Haley, Abbey Lee i Kathryn Wiggins. The Dark Tower u kina stiže 17. veljače 2017. godine.

14072016_dark_tower_post_4

14072016_dark_tower_post_6

14072016_dark_tower_post_7

14072016_dark_tower_naslovnica

Check Also

Sletio je prvi trailer za Star Wars: The Mandalorian

S Disneyjeva megaeventa D23 koji se upravo održava u Anaheimu, stigao je i prvi trailer …

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Web Statistics