Home / Videodrom / Serije / Prvi pogled na seriju Stargate: Origins

Prvi pogled na seriju Stargate: Origins

Stargate: Origins je prigodno najavljen na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu na kojem se obilježila 20. godišnjca serije “Stargate SG-1“. Riječ je o novom konceptu serije, odnosno webseriji koju će u prvoj sezoni činiti ukupno 10 epizoda, od kojih će svaka trajati otprilike 10 minuta. Epizode će biti ekskluzivno dostupne putem pretplate na MGM-ovoj digatalnoj platformi “Stargate Command” koja je lansirana 20. rujna ove godine. Stargate Command ima funkciju objavljivanja svih materijala i novosti povezanih uz Stargate, uključujući i sadržaje iz gotovo 25. godina duge povijesti franšize, te na njemu možete pronaći sva tri Stargate serijala (Stargate SG-1, Stargate Atlantis i Stargate Universe) kao i tri filma (Stargate, Stargate: The Ark of Truth i Stargate: Continuum).

Radnja će pratiti mladu Catherine Langford (Ellie Gall) dok pokušava razriješiti misterij koji leži iza Zvjezdanih vrata da bi spasila Zemlju od nezamislive tame. Lik Catherine Langford se prvi puta pojavio u filmu iz 1994. godine, a zatim i u prvoj sezoni serije Stargate SG-1. Ona je kćer arheologa, profesora Paula Langforda (Connor Trinner) koji je otkrio Stargate u Egiptu 1928. godine. Događaji u seriji odvijat će se deset godina nakon pronalaska samih ‘vrata’.

Režiser serije je Mercedes Bryce Morgan (Virtual Morality), a scenarij za Stargate: Origins su napisali Mark Ilvedson i Justin Michael Terry. Snimanje je započelo još u kolovozu, a datum premijere još nije poznat, iako je serija na San Diego Comic-Conu najavljena za jesen 2017. godine. Da li je to još uvijek u planu to za sada nije otkriveno.

Uz već spomenute Ellie Gall i Connora Trinnera ostale uloge tumače Salome Azizi, Philip Alexander, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry i Lincoln Werner Hoppe.

Što vas otprilike čeka možete vidjeti u prvom pogledu na seriju, kroz teaser koji odaje vibru Indiane Jonesa u svemiru.

Check Also

Priča o igračkama 4 je certificirano svježa s čak 100% na Rotten Tomatoes

Nakon devet godina na kino platna vraća se svim generacijama poznata ekipa iz Priče o …

Stranger Things 3: službeni sinopsis i nove fotke

Godina je 1985., u Hawkinsu, Indiani, i ljeto se polako zakuhava. Škola je završila, grad …

Web Statistics