Home / Videodrom / Prvi pogled na sf film “Passengers”

Prvi pogled na sf film “Passengers”

 

Passengers” je znanstveno fantastična ljubavna priča koja stiže iz pera scenarista Jona Spaihtsa (Prometej, Doctor Strange). Radnja filma se zbiva na luksuznom svemirskom brodu koji se kreće prema ljudskoj koloniji udaljenoj 120 godina. S obzirom na duljinu putovanja 5,000 putnika broda nalazi se u hipersnu, no dvoje ih se budi 90 godina prerano. Oni započinju vezu, a ubrzo se stvari kompliciraju kada postaju jedina nada za spas broda nakon ozbiljnog kvara…

Režiju potpisuje Morten Tyldum, redatelj Igre oponašanja, hvaljenog filma iz 2014. godine.

Film je kroz razne varijacije glumaca pokušavao stići do svoje publike dugi niz godina. Prije nego su Jennifer Lawrence i Chris Pratt najavljeni u glavnim ulogama, uz projekt su nekoć bili vezani glumci poput Keanua Reevesa, Reese Witherspoon i Rachel McAdams, no s kombinacijom Lawrence/Pratt redatelj filma se čini više nego zadovoljan, barem ako je suditi prema intervjuu kojeg je dao novinarima Entertainment Weeklya.

“Uistinu nisam mogao tražiti bolju postavu. Odlični su zajedno, a oboje su stvarno vrijedni. Svoje uloge su prihvatili s ozbiljnošću, a njihova karizma i inteligencija samo nadodaje ulogama u filmu. Dali su sve od sebe i izvanredno ih je gledati”, izjavio je Morten Tyldum.

Uz već spomenute glavne uloge ostatak glumačke postave čine Michael Sheen, Laurence Fishburne i Aurora Perrineau. Premijera filma očekuje nas 21. prosinca.

13082016_passengers_post_1

13082016_passengers_post_2

Check Also

Prvi jezivi teaser za film Antlers je otkrio novo čudovište Guillerma del Tora

Fox Searchlight je objavio prvi teaser trailer i poster za horor film Antlers kojeg producira …

Vincent Cassel i Kristen Stewart u SF hororu Underwater

20th Century Fox izdao je prvu najavu za znanstveno-fantastični horor Underwater u kojemu će glavne …

Web Statistics