Prvi pogled na reboot serije Amazing Stories koja stiže u ožujku

Reboot antologijske serije Amazing Stories je projekt koji je incijalno započeo s NBC-jem, a onda su 2017. Apple i Spielbergov Amblin Entertainment sklopili dogovor za produciranje 10 epizoda i to s Bryanom Fullerom (American Gods) kao showrunnerom i izvršnim producentom. No stvari su se od onda nešto izmjenile. I dalje nas očekuje 10 epizoda, ali glavni izvršni producenti su Steven Spielberg, Eddy Kitsis i Adam Horowitz (Lost, Once Upon a Time), od kojih su Kitsis i Horowitz ujedno i showrunneri. Ostali izvršni producenti su Darryl Frank, Justin Falvey, Chris Long, Don Kurt i David H. Goodman.

Sada smo konačno dobili i datum premijere serije, popraćen s prvom fotografijom, koja je iz prve epizode naslovljene The Rift. Tu epizodu je režirao Mark Mylod (Succession, Game of Thrones), a glavne uloge su u njoj ostvarili Kerry Lynn Bishe (Halt and Catch Fire), Whitney Coleman (Counterpart), Trisha Mashburn, Austin Stowell (Catch-22), Edward Burns (Saving Private Ryan) i Juliana Canfield (Succession).

Ostali redatelji su Chris Long (The Americans, The Mentalist), Michael Dinner (Unbelievable, Sneaky Pete), Susanna Fogel (Utopia, Play By Play) i Sylvain White (Stomp The Yard, The Rookie). Dok od ostalih glumačkih imena iz preostalih epizoda izdvajamo: Dylana O’Briena (Maze Runner, Teen Wolf), Victoriu Pedretti (The Haunting of Hill House, You), Josha Hollowayja (Lost, Yellowstone), Sashu Alexander (Rizzoli & Isles, Shameless) i Roberta Forstera (Twin Peaks, Heroes) u njegovoj posljednjoj ulozi prije nego je preminuo.

Forstera ćemo gledati u trećoj epizodi pod naslovom Dynoman and the Volt, koju je režirala već spomenuta Susanna Fogel. Radnja se odvija oko dječaka i njegovog djeda (Forster) koji se bore s osjećajem bespomoćnosti, no to će se promjeniti kada se pojavi superherojski prsten kojeg je djed naručio iz striparnice još prije 50 godina…

Amazing Stories na Apple TV+ stiže 06. ožujka i to s pet epizoda.

Amazing Stories
Kerry Lynn Bishé i Duncan Joiner.

Check Also

Trideset novčića: nova HBO-ova horor serija stiže 29. studenog

Trideset novčića (30 Monedas) je španjolska horor serija koja sutra stiže na HBO. Redatelj je …

The Nevers: Joss Whedon je napustio HBO-ov projekt

Joss Whedon (The Avengers, Firefly, Buffy the Vampire Slayer) je napustio HBO-ovu seriju The Nevers. …

Web Statistics