Prvi pogled na Melissu Benoist u Supergirl kostimu za novu CBS-ovu seriju

 

Pojavile su se prve fotke Melisse Benoist (Whiplash, Glee) u Supergirl kostimu kreiranom za nadolazeću CBS-ovu tv seriju. Iako je bilo dosta fame oko kostima, fanovi su vjerojatno odahnuli jer isti izgleda prilično tradicionalno. Kostim je dizajnirala Colleen Atwood, kostimografkinja koja je dobitnica Oscara i koja već ima iskustva sa superherojskim serijama (Arrow, The Flash).

Benoist tumači Supermanovu rođakinju, Karu Zor-El aka Karu Danvers. Ona je kao i Kal-El također pobjegla s Kryptona prije nego je bio uništen te s njim dijeli istu lepezu supermoći.

Serija još nije službeno naručena, nego je tek započela produkcija na pilotu. Radnja serije smještena je na Zemlju i započinje s Karom u njezinoj 24. godini. Ona je do sada skrivala svoje moći, ali je došao trenutak kada je postala spremna prihvatiti svoje sposobnosti i postati herojem.

Ostale uloge tumače Mechad Brooks, Calista Flockhart, Laura Benanti, Chyler Leigh, David Harewood, kao i originalna Supergirl Helen Slater i nekadašnji Superman Dean Cain.

Producenti serije su Greg Berlanti i Andrew Kreisberg (Arrow, The Flash) te Ali Adler (Chuck, The New Normal).

06032015_supergirl_serija_1

06032015_supergirl_serija_2

Check Also

Razvija se potpuno novi Star Wars film!

Na jedan kratki trenutak činilo se da budućnost Star Warsa leži u formatu serija. No …

Fotke sa seta otkrivaju bolji pogled na Batmana

The Batman je kao što već vjerojatno znate u produkciji, i tek što je krenulo …

Web Statistics