Home / Videodrom / Prvi pogled na Color Out of Space koji premijerno stiže na TIFF 2019.

Prvi pogled na Color Out of Space koji premijerno stiže na TIFF 2019.

U slučaju da još ne znate, Toronto International Film Festival je otkrio većinu aduta svog ovogodišnjeg rasporeda, a nama je posebno zapela za oko premijera filma Color Out of Space, redatelja i scenarista Richarda Stanleyja (Hardware, The Island of Dr. Moreau). Uz najavu objavljena je prva službena fotografija i poster.

Film će na festivalu biti prikazan u sekciji Midnight Madness, što nas s obzirom na materijal nimalo ne čudi. Riječ je o adaptaciji istoimene kratke priče H.P. Lovecrafta.

The Color Out of Space se opisuje kao priča o svemirskom teroru vezanom uz obitelj Gardners koja se odselila na vrlo udaljenu farmu kako bi pobjegli od 21. stoljeća. Oni se prilagođavaju svom novom životu kada meteorit padne u njihovo dvorište. To će žestoko poremetiti planirani mirni život obitelji, nakon što misteriozni aerolit zarazi zemlju ali i sve ostalo s neobičnom i nezemaljskom bojom. Na svoj horor obitelj će ubrzo shvatiti da ta vanzemljska sila polako mijenja svako živo biće s kojim dođe u kontakt, uključujući i njih same…

Glavnu ulogu u filmu tumači ni manje ni više nego Nicolas Cage kao Nathan Gardner. U ostalim su ulogama Joely Richardson (Red Sparrow), Madeleine Arthur (Big Eyes), Brendan Meyer (The OA), Tommy Chong (After Hours), Elliot Knight (Titans), Julian Hilliard (The Haunting of Hill House) i Q’Orianka Kilcher (The Alienist).

Producenti filma za kuću SpectreVision su Daniel Noah, Josh C. Waller, Lisa Whalen i Elijah Wood, dok su izvršni producenti Timur Bekbosunov, Johnny Chang, Emma Lee i Peter Wong za ACE Pictures.

Za sada nije poznato kada će Color Out of Space stići u kina.

Color Out of Space

Color Out of Space

Check Also

Zombieland: Double Tap, pogled iza scene

Ove jeseni vraćamo se u najzabavnije mjesto na svijetu – zemlju zombija! Desetljeće nakon što …

Kratki SF horor film Corporate Monster, čudovišta žive među nama!

Otkrijte novi zanimljivi kratki film redatelja Ruairija Robinsona – Corporate Monster. Mi smo već uživali …

Web Statistics