Prvi pogled na Color Out of Space koji premijerno stiže na TIFF 2019.

U slučaju da još ne znate, Toronto International Film Festival je otkrio većinu aduta svog ovogodišnjeg rasporeda, a nama je posebno zapela za oko premijera filma Color Out of Space, redatelja i scenarista Richarda Stanleyja (Hardware, The Island of Dr. Moreau). Uz najavu objavljena je prva službena fotografija i poster.

Film će na festivalu biti prikazan u sekciji Midnight Madness, što nas s obzirom na materijal nimalo ne čudi. Riječ je o adaptaciji istoimene kratke priče H.P. Lovecrafta.

The Color Out of Space se opisuje kao priča o svemirskom teroru vezanom uz obitelj Gardners koja se odselila na vrlo udaljenu farmu kako bi pobjegli od 21. stoljeća. Oni se prilagođavaju svom novom životu kada meteorit padne u njihovo dvorište. To će žestoko poremetiti planirani mirni život obitelji, nakon što misteriozni aerolit zarazi zemlju ali i sve ostalo s neobičnom i nezemaljskom bojom. Na svoj horor obitelj će ubrzo shvatiti da ta vanzemljska sila polako mijenja svako živo biće s kojim dođe u kontakt, uključujući i njih same…

Glavnu ulogu u filmu tumači ni manje ni više nego Nicolas Cage kao Nathan Gardner. U ostalim su ulogama Joely Richardson (Red Sparrow), Madeleine Arthur (Big Eyes), Brendan Meyer (The OA), Tommy Chong (After Hours), Elliot Knight (Titans), Julian Hilliard (The Haunting of Hill House) i Q’Orianka Kilcher (The Alienist).

Producenti filma za kuću SpectreVision su Daniel Noah, Josh C. Waller, Lisa Whalen i Elijah Wood, dok su izvršni producenti Timur Bekbosunov, Johnny Chang, Emma Lee i Peter Wong za ACE Pictures.

Za sada nije poznato kada će Color Out of Space stići u kina.

Color Out of Space

Color Out of Space

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Henry Cavill još nije gotov s ulogom Supermana!

Sve se čini da i dalje nismo gotovi sa Henryjem Cavillom kao Supermanom. Kako je …

Web Statistics