Home / Videodrom / Meg: Jason Statham se hvata u koštac s divovskom prethistorijskom psinom

Meg: Jason Statham se hvata u koštac s divovskom prethistorijskom psinom

Nakon skoro 20 godina od objave, filmska adaptacija New York Times bestsellera Meg o gigantskom, prethistorijskom morskom psu će konačno uskoro isplivati na površinu. Riječ je o SF romanu – “Meg: A Novel of Deep Terror” kojeg je napisao Steve Alten.

U dubinama Pacifika, ronilac Jonas Taylor našao se licem u lice s najvećim i najagresivnijim predatorom u povjesti životinjskog carstva. Taylora progone sjećanja o ovome događaju jer je siguran da je svojim očima vidio ono što ne može dokazati – Carcharodona megalodona, prethistorijsku vrstu morskog psa, pretka velike bijele psine. Otpisan kao luđak koji pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, Taylor odbija zaboraviti ono što ga je snašlo u dubinima Pacifika i što ga je skoro koštalo života. Uz jednog doktora paleontologije proveo je godine u teoretiziranju, pisanju i predavanjima o mogućnostima da se Meg i dalje hrani u najdubljim razinama mora. Uz pomoć jednog starog prijatelja i high-tech minijaturne podmornice vraća se u dubine Pacifika gdje će se suočiti sa užasom kojeg ni u svojim najgorim noćnim morama nije mogao zamisliti.

Režija filma je u konačnici dopala Jona Turteltauba (National Treasure, The Sorcerer’s Apprentice). Scenarij su napisali Dean Georgaris (Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life) te Jon Hoeber & Erich Hoeber (Red). Glumačku postavu čine Jason Statham, Li Bing-Bing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darris Ólafsson, Sophia Shuya Cai i Masi Oka.

The Meg u kina stiže 10. kolovoza 2018. godine.

Meg

Meg

Check Also

White Snake: kineska legenda je oživjela na velikom ekranu!

Nedavno je objavljen prekrasan trailer za animirani film White Snake, magičnu avanturu nadahnutu drevnom kineskom …

Provjerite što sve dolazi iz daleke, daleke galaksije na Disney+

Disney svoju streaming platformu Disney+ lansira 12. studenog, i već za premijeru će osigurati hrpu …

Web Statistics