Home / Videodrom / Prvi pogled na Blade Runner 2

Prvi pogled na Blade Runner 2

 

“Savršeno se sjećam uvodne scene”, rekao je Denis Villeneuve, dodajući da je gledao film tisuću puta, te da ga zna napamet. “Ta muzika, pogled na Los Angeles u 2019. godini, smog, taj mrak. To je zapravo film koji me potaknuo da postanem redateljem.” Tako da su osobni ulozi bili zaista visoki kada je riječ o njegovom režiranju nastavka Blade Runnera. Pomalo ga je strašila ta činjenica i navodno je preprodukcija bila vrlo teška dok nije popio kavu s Hamptonom Fancherom koji je zaslužan za scenarij originalnog filma. “On mi je rekao da je Blade Runner san. Samo trebamo ponovo sanjati i ne brinuti se previše o logici. To je uklonilo pritisak i naprosto mi dalo ključ za nastavak.”

Radnja nastavka kojeg su napisali Fancher i Michael Green je strogo čuvana tajna, ali Villeneuve je potvrdio da se događaji zbivaju nekoliko desetljeća nakon originala. Radnja je ponovo smještena u budućnost Los Angelesa iako je uglavnom riječ o zapadnoj obali. “Klima je poludila – ocean, kiša, snijeg su toksični,” rekao je redatelj. Vozilo na objavljenom koncept artu je vrsta ralice koja lebdi iznad ulica i uništava snijeg.

U nastavku će Ryan Gosling glumiti uz Harrisona Forda koji se vraća kultnoj ulozi Ricka Deckarda, ali očito u bitno starijoj varijanti. “On je pun mudrosti i dobrih savjeta,” izjavio je Villeneuve.

Blade Runner 2 bi u kina trebao stići 06. listopada 2017. godine.

16072016_blade_runner_2_post_2

Check Also

Sletio je prvi trailer za Star Wars: The Mandalorian

S Disneyjeva megaeventa D23 koji se upravo održava u Anaheimu, stigao je i prvi trailer …

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Web Statistics