Home / Opasne vizije / Prvi klip za seriju “Agent Carter”, prvi pogled na kadrove iz filma “Ant-Man” i pogled iza scene filma “Avengers: Age of Ultron”

Prvi klip za seriju “Agent Carter”, prvi pogled na kadrove iz filma “Ant-Man” i pogled iza scene filma “Avengers: Age of Ultron”

 

Sinoć je ABC emitirao tv specijal pod nazivom “Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!“. Specijal je imao za svrhu educirati gledatelje o povijesti Marvelovih stripova. U duhu sinergije specijal je povezan i s Marvelovim studijem te je svoju premijeru doživio i prvi klip za nadolazeću tv seriju “Agent Carter“, a prikazan je i prvi kratki pogled na film “Ant-Man“. Video iz Ant-Mana prikazuje Paula Rudda i Michaela Douglasa, iliti točnije je reći da prikazuje lik Scotta Langa kako otkriva Ant-Man kostim i Hanka Pyma. Uz navedeno dobili smo i pogled iza scene filma “Avengers: Age of Ultron“.

Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da će se serija Agent Carter emitirati na ABC-ju utorkom, s početkom u siječnju 2015. Ant-Man u kina stiže 17. srpnja 2015., a Avengers: Age of Ultron dolazi 01. svibnja 2015.

05112014_ant-man_1

05112014_ant-man_2

Check Also

Chris Pratt snima SF film The Tomorrow War

Započelo je snimanje ratnog SF filma The Tomorrow War sa Chrisom Prattom (Guardians of the …

The Peripheral Williama Gibsona stiže na Amazon

Amazon će ekranizirati roman The Peripheral Williama Gibsona. Kako javlja Deadline, radi se o TV …

Web Statistics