Home / Opasne vizije / Prvi klip za seriju “Agent Carter”, prvi pogled na kadrove iz filma “Ant-Man” i pogled iza scene filma “Avengers: Age of Ultron”

Prvi klip za seriju “Agent Carter”, prvi pogled na kadrove iz filma “Ant-Man” i pogled iza scene filma “Avengers: Age of Ultron”

 

Sinoć je ABC emitirao tv specijal pod nazivom “Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!“. Specijal je imao za svrhu educirati gledatelje o povijesti Marvelovih stripova. U duhu sinergije specijal je povezan i s Marvelovim studijem te je svoju premijeru doživio i prvi klip za nadolazeću tv seriju “Agent Carter“, a prikazan je i prvi kratki pogled na film “Ant-Man“. Video iz Ant-Mana prikazuje Paula Rudda i Michaela Douglasa, iliti točnije je reći da prikazuje lik Scotta Langa kako otkriva Ant-Man kostim i Hanka Pyma. Uz navedeno dobili smo i pogled iza scene filma “Avengers: Age of Ultron“.

Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da će se serija Agent Carter emitirati na ABC-ju utorkom, s početkom u siječnju 2015. Ant-Man u kina stiže 17. srpnja 2015., a Avengers: Age of Ultron dolazi 01. svibnja 2015.

05112014_ant-man_1

05112014_ant-man_2

Check Also

Matrix: službeno je, radi se na 4. nastavku filma!

Lana Wachowski priprema četvrti Matrix. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss će reprizirati svoje uloge. Zanimljivo …

Vincent Cassel i Kristen Stewart u SF hororu Underwater

20th Century Fox izdao je prvu najavu za znanstveno-fantastični horor Underwater u kojemu će glavne …

Web Statistics