Prvi kadrovi Ratova zvijezda: Epizode VIII i potvrda novih glumačkih imena

 

15022016_Star_Wars_Ep8_post

Sada je i službeno potvrđeno. Danas su Disney i Lucasfilm objavili da su kamere počele snimati Ratove zvijezda: Epizodu VIII redatelja Riana Johnsona. Osim tog saznanja fanove će obradovati i kratki video povodom početka snimanja kojim je redatelj poželio dobrodošlicu ekipi filma kao i gledateljima širom svijeta.

Radnja filma nastavlja se na Ratove zvijezda: Sila se budi. Potvrđeno je i koji se glumci vraćaju u novoj epizodi, pa ćemo tako ponovo gledati likove koji tumače: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie i Andy Serkis. S novom epizodom stižu i neka nova imena poput: Benicia Del Toro, Laure Dern i Kelly Marie Tran.

Vezano uz Benicia Del Tora postoji i jedna zanimljivost. Originalno je on bio zamišljen da tumači ulogu Dartha Maula u Fantomskoj prijetnji, a sada 17 godina kasnije ipak u konačnici stiže u svijet Ratova zvijezda.

Za one koji ne znaju ponovit ćemo da je nedavno potvrđeno i da će se dio nove epizode snimati i u Hrvatskoj. Snimanje je zakazano za razdoblje od 09. do 16. ožujka. Snimat će se u Dubrovniku, a točne lokacije su Dubrovačke zidine, plaža Banje, Stradun i Rektorova palača.

Epizoda VIII u kina stiže 15. prosinca 2017. godine.
 

Check Also

Henry Cavill još nije gotov s ulogom Supermana!

Sve se čini da i dalje nismo gotovi sa Henryjem Cavillom kao Supermanom. Kako je …

Stigao je novi jezivi trailer za 2. sezonu serije NOS4A2!

Nešto manje od mjesec dana uoči dugoočekivane druge sezone serije, AMC je predstavio novi trailer …

Web Statistics